Росії-наддержави більше не існує

Реальність мертвою хваткою схопила фашистську косплей-диктатуру за горлянку і вже не випустить живою

Російські війська, зазнавши поразки в битві під Києвом, спішно відступають. Крізь туман війни проступають нариси найбільшої військової катастрофи ХХІ століття. Битва, яка за планами Кремля мала завершитися за три дні тріумфальним взяттям Києва, перетворилася для наступаючих військ окупанта на марну криваву бійню. На звільнених полях і лісах Київщини догорає дещо більше, ніж залишки російської військової техніки – тут догорає зруйнований міф про Росію-наддержаву.

"Друга армія світу" виявилася симулякром – зображенням, копією того, чого насправді не існує. Розсипалися в пил ретельно культивовані імперські міфи: непереможне ВДВ, військова техніка, що не має аналогів, страшні кремлівські чеченці. Рашисти очікували, що їдуть організувати нам бійню. А виявилося, що вони приїхали на свій власний забій. Симулякр на повній швидкості зіткнувся з жорстокою реальністю – Україною – і розсипався на тисячі уламків, розкиданих нині всією Київською областю.

Рашисти очікували, що їдуть організувати нам бійню. А виявилося, що вони приїхали на свій власний забій

Війна далека від завершення. Ворог зробить висновки, перегрупується і піде в новий наступ на інших ділянках фронту. Росія все ще має величезні ресурси людей і техніки. Але Росії-наддержави більше не існує. Мангуст стрибнув і промахнувся. Реальність мертвою хваткою схопила фашистську косплей-диктатуру за горлянку і вже не випустить звідси живою. 1 квітня 2022 року – день, який увійде в історію.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі