Українці творять історію. 24 лютого почалася нова епоха

У повітрі пахне весною і назріваючим колапсом наступу окупантів

Бувають роки, коли нічого не стається, а бувають тижні, коли стаються десятиліття. Вітер історії дме нам в обличчя. Українці творять історію, яка стане одним з наріжних каменів міфології західної цивілізації ХХІ століття.

З приреченої країни, що має впасти під ударами ворога за три дні, Україна перетворилася на нескорене серце вільного світу.

З другої за силою армії світу Росія перетворилася на всесвітнє посміховисько, яке вже який день поспіль не може захопити жодного великого міста, втративши 11 000 солдатів.

З другої за силою армії світу Росія перетворилася на всесвітнє посміховисько

Колишній капітан команди КВН стає легендарним національним лідером, яким захоплюються наче новим Черчиллем.

В очах всього світу російська держава відтепер новий нацистський рейх, а Путін – новий Гітлер. Війна в Європі перетворюється на протистояння добра і зла.

Європейський Союз, сплячий гігант, пробудився і разом з союзниками розпочав справжню економічну війну проти агресора. Німеччина драматично збільшує свій військовий бюджет і поставляє зброю Україні. Швеція і Фінляндія за крок до вступу до НАТО.

Серйозно обговорюється нафтове ембарго Росії та передача польської авіації Україні. Тисячі західних військових-добровольців прибувають, щоб встати на захист країни.

В російськомовних містах Сходу і Півдня місцеві мешканці з одними лише українськими прапорами в руках наступають на озброєних окупантів.

Українські фермери на тракторах крадуть російську бронетехніку і відновлюють її, щоб знищувати ворога – хто до нас з мечем прийде, той від того меча і загине.

Хто до нас з мечем прийде, той від того меча і загине

Деморалізовані наступаючі здаються в полон героїчній українській армії і від безсилої злоби бомблять мирне населення – єдині, з ким вони вміють успішно боротися.

Ще два тижні тому все це могло бути лише сюжетом другосортної гостросюжетної книги. А тепер це реальність.

24 лютого 2022 року завершилася одна епоха і почалася інша. Ми в середині історичної аномалії, коли старі закони перестають діяти, а залізні правила перетворюються в напівзабуті вказівні знаки. Майбутнє більше не визначено наперед, а залежить від волі народів і конкретних людей.

В повітрі пахне весною і назріваючим колапсом наступу окупантів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі