Путін – реінкарнація Гітлера. Британія вистояла. Вистоїть і Україна

Не пробачимо руїн і крові в наших містах. Не пробачимо безсонних ночей і сліз близьких

1940-й рік. Битва за Британію. Черчилль відкинув усі пропозиції "мирного врегулювання", послав під три чорти місцевих пацифістів, запроторив за ґрати лідерів британських фашистів. "Ми ніколи не здамося, – заявив Черчилль. – Ми битимемося…" Продовження цитати відоме всім.

Британські пілоти зчепилися з нацистами в битві за небо над Британією. І перемогли. Операція "Морський лев" провалилася. А після цього настали страшні дні й іще страшніші ночі. Бомбові удари по Лондону, Ковентрі й інших містах. Лондон вигорав кварталами. Будівля британського парламенту перетворилася на руїну. Вціліла тільки одна арка. Нині на ній меморіальна дошка на честь сера Вінстона Черчилля. Але Острів не здався. Встояв під бомбами й ударами Фау-2. Витримав і морську блокаду. "Англійський характер" – головний фактор перемоги.

Путін діє, відповідно до звітів свого учителя – Адольфа Гітлера. Ми чули брехню, стикалися з підступами. Тепер мусимо пережити сліпу лють кремлівського виродка. Київ, Харків, Суми, Охтирка, Ірпінь й інші міста під ударами балістичних і крилатих ракет, авіаційних бомб і систем залпового вогню. Але ми встоїмо! Ми не здамося! Ми не пробачимо! Відплата буде страшною!

Коли догорав труп Гітлера, згадував його ад'ютант, над багаттям здійнявся не клуб диму, а щось схоже на хмару, яка поплила на схід.

"Ночевала тучка золотая

На груди кремлёвского тирана".

Путін – реінкарнація Гітлера.

Російський фюрер і його безголові вояки, котрі виконують нелюдські накази і завдають удари по житлових кварталах, вважають, що так вони зламають наш дух. Тупі виродки! Вони не знають, що наша ненависть тепер поєднується з нашою жагою помсти!

Наша ненависть тепер поєднується з нашою жагою помсти

Не пробачимо руїн і крові в наших містах. Не пробачимо безсонних ночей і сліз близьких!

Чекайте, тварюки! Відплата близько! Вона страшна!

Хай вам сняться гробові дошки над вашими головами!

Британія вистояла. Вистоїть і Україна!

Ми переможемо!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі