Світ побачив, що хвалена російська армія – колос на глиняних ногах

Слава Україні!

Кожен новий день – як нове життя.

Кожен новий день – нова Україна.

Збройні сили, тероборона, всі, хто зі зброєю, всі, хто підтримує і допомагає – без слів. Ви гігантського калібру Люди. Кожен і кожна з вас.

Збройні сили, тероборона, всі, хто зі зброєю, всі, хто підтримує і допомагає – без слів. Ви гігантського калібру Люди. Кожен і кожна з вас

Дуже радісно бачити, як світ активно підтримує Україну, а Україна зараз стала без перебільшення центром світу. Санкції вводяться нові й і нові, і вони діють. Про це свідчать панічні заголовки у російських газетах. Усі максимально дистанціюються від Росії і розривають контракти. Футболісти затирають логотип Газпрому з футболок. Прикормлені європейські топ-політики покидають посади у крупних нафто-газових російських компаніях і відмовляються лоббіювати інтереси Росії в Європі. Нема дурних. Фінансові санкції величезні. Росіяни в рази панічніше знімають готівку з банкоматів. Звичні Google Pay і Apple Pay не працюють. Інтернет відключають.

І безліч схожих новин.

Їхній звичний світ рушиться.

Але найприємніше – ми побачили, що хвалена російська армія – звичайні смертні. Те, чого ми так остерігались – виявилось колосом на глиняних ногах.

І що вони легко вмирають, горять, перетворюються на фарш, здаються в полон. Росії було набагато вигідніше продовжувати безкінечно грати м'язами і плекати свій міф про непереможних рускіх. А тепер всі бачать, що це потьомкінське село, надрукований банер на старій хаті.

Ми ще самі не до кінця віримо у те, що вже зробила і продовжує робити наша армія. А вона робить і робить.

І якщо до 24 лютого ми вірили у свої Збройні сили, то зараз ми просто не можемо повірити у те, що роблять наші Збройні сили.

Слава Україні!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі