Російський бліцкриг провалився. Україна зробила крок до перемоги

Перша доба війни була вирішальною

Росія атакувала Україну, використовуючи весь спектр озброєнь, включаючи балістичні та крилаті ракети. Але Україна вистояла.

Перша доба війни була вирішальною. Тепер, коли визначились головні напрямки ударів, коли ЗСУ скували боями більшість наступальних підрозділів, коли став очевидним жалюгідний моральний дух окупантів, коли вже не діє фактор несподіваності – шальки терезів у цій війні хитнулись убік України.

Перша доба показала:

– ЗСУ готові до оборони України;

– державно-політичні інститути діють;

– суспільство зберігає єдність і палає ненавистю до окупантів.

Варто віддати належне президентові України. Інформація про успіхи та невдачі не приховується. Президент чесно говорить про труднощі, які виникли на Таврійському театрі воєнних дій. ЗМІ об'єктивно висвітлюють події. Всі ми радіємо повідомленням про ліквідацію російського десанту в аеропорту Гостомеля та створення плацдарму на лівому березі Дніпра поблизу Херсона. Але й із розумінням ставимося до звісток про невдачі.

Сталося те, чого не очікували кремлівські стратеги: війна з Україною перетворюється на виснажливу кампанію

Російський бліцкриг провалився. І це найголовніше. Сталося те, чого не очікували кремлівські стратеги: війна з Україною перетворюється на виснажливу кампанію. Росія має достатньо матеріальних і фінансових ресурсів, щоб вести тривалу війну проти України. Але росіяни до цього не готові.

Наші західні партнери знову засвідчили масштаб своєї нікчемності. Утім, є надія, що все зміниться. Бо, як кажуть в Ізраїлі, світ цікавиться не тими, кого б'ють, а тими, хто відбивається.

Україна зробила крок до перемоги. І робитиме наступні кроки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі