Українська армія – рок-зірка. А ми їй підсвічуємо прапорцями у Facebook

Нерозуміння виникає із невірної оцінки флешмобу

У стрічці Facebook бачив вже декілька постів нерозуміння прапорцевого флешмобу від розумних і притомних людей. Мовляв, яка користь з цього і чим це допомагає. Що це не конкретні дії, озброєння, тактика та інше.

Але це нерозуміння виникає із невірної оцінки самого флешмобу. Власне, це флешмоб – і він означає стихійну самоорганізацію людей заради якоїсь, лише їм відомої мети. Яку вони собі захотіли.

Що собі захотіли люди з прапорцями? Нагадати собі й іншим, що вони українці і що мають державу із державною символікою. І що вони окремий, самостійний і повносправний народ, який має право на самовизначення і що зараз цьому народу загрожує інший народ, який вже загрожував не раз і за використання такого прапорця висилав у Сибір, садив в тюрму, звільняв з роботи та виганяв з університету. Або просто захотіли собі поставити прапорець.

Зараз цьому народу загрожує інший народ, який вже загрожував не раз і за використання такого прапорця висилав у Сибір, садив в тюрму, звільняв з роботи та виганяв з університету

Оцінювати людей з прапорцями не можна, бо це як нетатуйовані пробують зрозуміти людей з татуюваннями і вгадують їхню мотивацію. Але символізм і мотивація у татуйованих внутрішня і тільки вони знають, навіщо вони це роблять. Хтось має глибоку символіку, хтось просто заради тренду.

Вважайте ці прапорці чимось на кшталт вогників запальничок і смартфонів на рок-концерті, коли заграла улюблена лірична пісня.

Безумовно, що рок-зірка на сцені зараз – українська армія. А ми їм підсвічуємо прапорцями.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі