Команда Шевченка може вилетіти до першої ліги. Тренер готовий до цього

Комплектація – робота агентів, які "пхнули" непотрібних гравців

Роботу Андрія Шевченка на посаді головного тренера "Дженоа" потрібно оцінювати, виходячи із загального стану команди. Поки немає нічого такого, що можна було б назвати катастрофою. Одне очко у чотирьох матчах – це реальний стан речей. Серед суперників "Рома", "Мілан", "Ювентус". Їм могла програти будь-яка "Дженоа" з будь-яким тренером.

Команда не близька до того, щоб щось створювати. "Дженоа" намагається грати від оборони. Помітна рука Мауро Тассотті. Захист поки не може похвалитися стабільністю. Бракує травмованого капітана команди Доменіко Крішіто. Команда недоукомплектована, слабка фізично. Наче бігають добре, але прискоритися не можуть.

Помітна рука Тассотті – намагаються грати від оборони

Шевченко нічого не може зробити із наявним складом гравців. Кадрова політика викликає дуже багато запитань. Є відчуття, що це була команда агентів, які "пхнули" непотрібних гравців, щоб освоїти клубний бюджет.

Ситуація важка. Можуть вилетіти до першої ліги. Тренер, вочевидь, готовий до цього.

Серія невдач – це завжди важко. Потрібно терпіти та працювати далі, шукати шляхи виходу з кризи. Шевченко довів, що вміє розв'язувати важкі ситуації – коли не все склалося в "Челсі" і камбек до "Мілана" після повернення, знизив статус та повернувся у "Динамо". Головне – аби був план подолання.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі