"Барселона" у кризі. Але може повернути позиції вже наступного сезону

"Динамо" має непоганий шанс здобути очки

"Барселона" переживає cкладний час. Клуб має величезний борг - понад мільярд євро. Така ситуація сприяє наданню додаткових шансів власним вихованцям. У "Барселони" хороша академія та талановита молодь, яка може заграти за правильного наставника.

Новий тренер повинен продовжувати ту лінію, яку вони мали в академії. Вже зараз у першій команді перебувають Ансу Фаті, Оскар Мінгеса, Педрі, Ґаві.

Склад "Барселони" хороший. Не вистачає побудови гри. За правильного підходу нового тренера все дуже швидко може змінитися у кращу сторону.

Хаві виглядає оптимальним варіантом для "Барселони". Свого часу схожий шлях пройшов Хосеп Ґвардіола, який був легендою клубу як гравець, але майже без досвіду став успішним тренером. Він розумів стиль гри "Барселони". Думаю, що Хаві так само розуміє, як має грати команда. Куман, хоч і легендарний у минулому гравець клубу, цього не розумів.

Звичайно, "Барселона" звикла перемагати. Багато часу на перебудову Хаві ніхто не дасть. Але його і не потрібно. Якщо Хаві знайде рецепт, то уже у наступному сезоні "Барселона" зможе повернути втрачені позиції.

Якщо Фаті захочуть купити, то потрібно продавати. Клубу потрібні гроші для виплати боргів

Не думаю, що варто відмовлятися від вікових гравців. Серхіо Бускетс – ключовий гравець для стилю "Барселони". Він повинен передати середину полю іншому гравцю із системи молодіжних команд. Піке – харизматичний, лідер, має бажання грати, але втратив у швидкості. Хорді Альба здатен виконувати потрібний обсяг бігової та швидкісної роботи. Тому навряд чи його потрібно міняти. Якщо Фаті захочуть купити, то потрібно продавати. Клубу потрібні гроші для виплати боргів.

Шанси "Динамо" у матчі проти "Барселони" непогані. Після матчу проти "Маріуполя" Луческу сказав, що його гравці не професіонали, а любителі. Це має мотивувати гравців "Динамо". Якщо в них є амбіції, то мають здобути очки.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі