Частина уболівальників відхрестилася від Мілевського. Але він – легенда

У майбутньому може бути психологом чи помічником тренера

Артем Мілевський оголосив про завершення кар'єри. Новина не стала для мене несподіваною. В 36 років це було логічно. Гравець вже довгий час знаходився без команди. Останні пів сезону у "Минаї" це показали. Мілевський був більше медійною персоною, ніж ігровою.

У мене до Мілевського хороше ставлення. Артем помилявся, але завжди був для мене позитивним героєм.

Так, на високому рівні міг грати більше. Як всі талановиті люди, не до кінця себе розкрив. Повністю реалізуються тільки працеголіки. Артем не з таких.

2008-2010 - пікові роки Мілевського. В той час він здорово грав. Був лідером і вожаком "Динамо". Причому грав не тільки сам - робив партнерів кращими. Розумів власну роль на полі, власні можливості та недоліки. Коли втратилася швидкість, то ці можливості стали меншими. Відповідно рівень впав.

2008-2010 – пікові роки Мілевського. Грав не тільки сам – робив партнерів кращими

Частина уболівальників від Артема відхрестилася. Їх право. Але він – легенда клубу. Забивав багато, грав у знакових матчах. Робив шоу на полі. Двічі по 4:1 зі "Спартаком" забути не можна.

Річ не в тому, чи варто було його продавати на піку кар'єри. Людина завжди має бути чимось незадоволеним у собі. Якщо не буде нових викликів, то зникає внутрішнє прагнення - як у грошах, так і титулах. Мілевський був у шоколаді, йому вистачало того, що він отримував. Перебільшений контракт зіграв з ним злий жарт.

Медійна активність не заважає Артему. Особливо зараз, коли закінчив грати. Це навпаки стає плюсом. Про нього не забувають, залишається затребуванним. Я не думаю, що він здатен багато аналітично говорити на футбольні теми. Не готовий бути розумником та подобатися. Це не його. Ніколи не вдавав себе за іншого. Звик бути тільки собою.

Міг би бути хорошим психологом. Він побував у багатьох життєвих ситуаціях, пережив багато емоцій. Може гарно відчувати інших людей. Може бути в тренерському штабі одним із помічників. Об'єднувати колектив навколо себе. Це людина, за якого люди готові заступитися.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі