Англії у фіналі Євро допомагатимуть судді

Тому їхні шанси дещо вищі за Італію

Іспанії не пощастило з виходом на пік форми. Судячи з того, що ми бачили, пік мав бути в фіналі, але іспанці там не гратимуть. Команда додавала з кожним матчем і у півфіналі виглядала не гірше, а часами навіть краще, за Італію. Не пощастило, що у суперника чудову форму набрав Федеріко К'єза. Саме він забив гол й виглядав набагато краще за інших форвардів.

Англія виглядала набагато сильнішою від Данії. Це підтверджують і статистичні викладки, де за кількістю ударів скандинави ледь не вчетверо поступилася британцям. Останній відрізок гри перед голом Англія провела в карному майданчику Данії. Було кілька падінь, коли арбітр міг призначити пенальті. Гол був питанням часу. Пенальті не 100%, але на цій першості траплялися і менш переконливі. Тому данцям треба скаржитися не на арбітра, а на своїх захисників, які проґавили момент. Явно Данії не вистачило. Коли вони в перших навіть програних іграх значно переважали суперників за кількістю набіганих кілометрів, то тепер суттєво поступилися англійцям.

Данцям треба скаржитися не на арбітра, а на своїх захисників, які проґавили момент

Щодо фіналу, який відбудеться 11 липня, то віддам невелику перевагу господарям – Англії. Судячи з того, що в півфіналі арбітр нібито через порушення зірвав дві перспективні атаки Данії, Англія матиме перевагу "свистка". Плюс Італія втратила свого найкращого гравця – лівого захисника Спінацоллу. Це зменшує їхні шанси під час стрімких контратак і флангових проривів. Тому шанси – 50,5% на 49,5% на користь Англії.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі