Стерненка таки садитимуть у колонію. На суддів тиснуть дві сили

Головуюча суддя вже написала заяву про відставку, щоб зняти з себе будь-яку відповідальність

Від надійних джерел в одеському апеляційному суді надійшла інфа, що судді "по справі про 300 гривень" проти Сергія Стерненка збираються винести йому обвинувальний вирок та закрити його до в'язниці. Надовго. До Верховного суду і ЄСПЛ - це рік-два мінімум.

Це при тому, що в апеляції адвокати остаточно знищили цю справу, прокурори мукали, відбували номер і не могли відповісти на елементарні питання, а сам так званий "потерпілий", він же тітушка Труханова Щербіч постійно плутався у показаннях та взагалі сказав, що не знає, хто забрав його 300 гривень.

На суддів йде дуже сильний тиск по лінії Авакова та Медведчука. У мене є інформація, що головуюча вже написала заяву про відставку, щоб зняти з себе будь-яку відповідальність, коли оголосить вирок і закриє Стерненка в тюрму. По факту це остання її справа. Зручно, правда? Нещодавно у відставку також подав суддя Печерського суду, який відмазав доньку іншої судді за те, що буха їздила за кермом. Суддям легше самим піти у відставку і отримувати довічно нормальні пенсії, ніж потім нести відповідальність - кримінальну і перед народом - за свої рішення.

"Слуги" обіцяли, що суд буде справедливий. Не буде

Тобто, у справі Стерненка є тиск. Шалений тиск. Хоча "слуги" обіцяли, що суд буде справедливий. Не буде. Справедливий суд ми багато разів вимагали на протестах. Але команда президента нічого не зробила, щоб мусора і проросійські чорти не чіпали суддів. Вже в понеділок побачимо результат.

Але ми теж здаватись не збираємось. В неділю в Києві о 18:00 під ОП буде мирна акція за справедливий суд. Це наша остання можливість добитись законності. Якщо масово не вийдемо – буде погано. Закриють Сергія, а потім позакривають нас. Так що не смійтесь із білорусів, у нас тут не надто все краще.

Якщо нас буде багато, може, ми ще змінимо цю країну на краще та не дамо різним чортам забрати у нас право на справедливість.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі