Путін почав торги з новою американською адміністрацією

І піднімати ставки на окупованому Донбасі

Якось поза увагою залишився виступ Путіна на "віртуальному" Давосі і дарма. Він там не з'являвся з часів, коли був прем'єром РФ, а тут вирішив "опуститися" до Давосу і довго говорив про "небезпеку зникнення цивілізації", "війну всіх проти всіх" та пошук "зовнішніх та внутрішніх ворогів".

2007 року його промова, в якій він уперше відкрито звинуватив Захід у всьому, що тільки можливо, мала ефект бомби та отримала назву "мюнхенської". А ця сприймається як початок торгів з новою американською адміністрацією.

Одночасно Путін почав піднімати ставки на окупованому Донбасі, де нашвидкоруч організували зустріч "російський Донбас" - за участі російської пропагандистки, яка до речі, робила інтерв'ю зі співробітниками ГРУ, які брали участь в отруєнні Скрипалів в Солсбері. Тобто розумієте, який масштаб завдань.

Хоче показати, що готовий до "абхазького" сценарію, якщо йому не підуть "назустріч"

Путін всім хоче показати, що готовий до "абхазького" сценарію, якщо йому не підуть "назустріч".

Нашою реакцією на цей шантаж має бути спільна з нашими друзями відповідь - що російський режим отримає, якщо піде далі.

В тій же промові Путін почав звертатися окремо до Європи, щоб послабити солідарність зі США. Це в нього не вийде, але необхідно уникнути будь-яких переговорів за нашою спиною - "нічого про нас без нас".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі