За Голанда можуть заплатити будь-які гроші

Але йому треба "збігтися" з майбутньою командою

Форвард збірної Норвегії та німецької "Боруссії" Дортмунд Ерлінг Голанд – це "накінечник" атак, він тонко відчуває момент. Розуміє, де має знаходитися в потрібний момент. Має відчуття голу, уміє завершувати передачі в один дотик. У цьому його найголовніший "козир". Як для центрального нападника норвежець важкуватий. Фізична міць і вміння грати корпусом – це дуже добре, але має ще бути легкість.

Перспективи Ерлінга стати одним із найкращих гравців світу? Він добре робить те, що уміє. Для Голанда важливо потрапити у свою команду, яка буде забезпечувати його роботою. Індивідуально норвежцю непросто самому створювати моменти, він повинен мати активну підтримку від півзахисту.

Якщо Голанда "забрати" із Дортмунда, де він грає рік, то ніхто не скаже, як складеться його подальша кар'єра. Можливо, йому поки варто залишитися в "Боруссії" та не змінювати клубу, щоб не ризикувати подальшим прогресом. Зараз у гравця все виходить в Німеччині. Потрібно розвивати свою кар'єру далі та досягти більшого прогресу.

Норвежець важкуватий. Фізична міць і вміння грати корпусом – це дуже добре, але має ще бути легкість

Розмови про інтерес з боку провідних команд навряд чи матимуть відображення у виступах нападника. Голанд - людина західного виховання. Він сконцентрований на своїй роботі. Не має відчуття зірковості чи зверхності.

З можливих варіантів продовження кар'єри Англія для норвежця найзручніша. Можливо, Італія. Там теж завжди були успішним гравці останнього дотику: уже пишуть, що агент гравця Міно Райола може привести його в "Мілан" на заміну іншому своєму клієнту, віковому Златану Ібрагімовичу.

З німецьких клубів йому б підійшла "Баварія", яка теж грає у вертикальний футбол із вираженим форвардом на вістрі. Іспанія – навряд, бракує уміння створити момент самому.

За Голанда можуть заплатити будь-які гроші від слова "взагалі". Бо він результативний. Інша річ - прийти саме туди, де зможе "збігтися" з командою.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі