Президент потрапив в ідіотську ситуацію, бо оточив себе ідіотами

Чергова підстава

Коли оточуєш себе ідіотами, рано чи пізно потрапляєш в ідіотську ситуацію. Здається, коментувати дії влади доведеться щоразу починаючи з цієї тези.

1. Президент заявив про проведення опитування.

Що думали автори, які придумали ідею виступити першій особі з цим, важко уявити. По-перше, законопроєкт з правом ЦВК проводити опитування не прийнятий. А це означає, що будь-які опитування, які анонсує сам президент мають мати інші підстави для законності. Але якщо сам Зеленський тепер анонсує волонтерські ініціативи, ну то...

2. Питання не озвучили.

Не назвати питання - ще більше збурити людей. Очевидно, якщо це питання легалізації зброї, канабісу і проституції - то ховати їх немає змісту. Відмова назвати питання може означати тільки одне: це питання виборів на окупованих територіях і подачі води в Крим.

Саме по цим двом питанням і залетів Єрмак. Справа в тому, що так зване "перемир'я" росіяни видали в кредит. Єрмак переконав їх, що отримавши перемир'я наперед, він отримає важелі для просування питання води в Крим і виборів. Але оскільки ідеї внести в Раду постанову про вибори на всій території, а також намір приватизувати Кримський канал провалились - Єрмак хоче показати хоча б хорошу міну. А це в тому числі, якесь опитування.

3. Легітимність опитування.

Якщо це не опитування від ЦВК, і не референдум - то, щоб це не було, воно не має ніякої цінності

Якщо це не опитування від ЦВК, і не референдум - то, щоб це не було, воно не має ніякої цінності. Навіть якщо мова йде про канабіс (що вже викликає сміх і без покурювання), заявити, що якесь волонтерське опитування щось показало - немає жодної цінності.

Ідіоти, Володимире Зеленський, це не тільки про погані результати, це ще й про майбутні кримінальні справи.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі