Політичні репресії в Україні вже почалися

Вибори знищать народовладдя і українську державність

29 серпня 2020 року відбулися загальні збори громадян, членів громади села Чаусово-2 Первомайського району Миколаївської області. Люди зібралися для захисту своїх конституційних і життєвих прав коли зрозуміли, що Центральна виборча комісія вкупі з усіма вищими органами влади вирішили поставити на них хрест, знищити село і селян шляхом примусової ліквідації сільради.

Розуміючи кричущу антиконституційність таких діянь можновладців, прийняли рішення не підкорятися свавіллю і в повній відповідності до Конституції України та Постанови Верховної Ради від 15 липня 2020 року "Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році" провести чергові вибори депутатів Чаусянської сільради та Чаусянського сільського голови. Уповноважили групу односельчан, у тому числі мене, провести всю необхідну передвиборчу роботу. Згодом сільська територіальна виборча комісія прийняла заяви кандидатів у депутати сільради і мою заяву - кандидата на посаду сільського голови.

Щойно до "інстанцій" дійшло що чаусяни не просто мітингують, а насправді діють на захист і реалізацію своїх конституційних прав, одразу ж почалося "пресування" людей. 28 вересня пішли погрози секретарю територіальної виборчої комісії А. Бойко, секретаря сільради А. Ільїну поліцейська слідча К. Швед, за відсутності будь-яких законних підстав і з грубим порушенням приписів КПК України, по телефону викликала на допит.

З приводу цього відвертого свавілля було негайно подано заяву про зловживання владою і службовим становищем та перешкоджання здійсненню виборчого права і обов'язків члена виборчої комісії, потерпілі уклали з адвокатом угоди про надання правової допомоги.

Та це не тільки не зупинило гопників у погонах - ще й додало нахабності. Киваємо на Білорусь із Лукашенком, а в Україні вже не вперше маємо всі ознаки поліцейської держави - поліцейські відкрито плюють на закон і на права людей та творять все, що їм наказують "зверху". Бандитська "криша" в статусі керівництва МВС і поліцейських робить бандитами.

Киваємо на Білорусь із Лукашенком, а в Україні вже не вперше маємо всі ознаки поліцейської держави

Вночі 28 вересня 2020 року група поліцейських Первомайського відділу поліції Миколаївської області прибула до села Чаусово-2 "кошмарити" селян. Близько 21 години, сигналячи біля воріт, підняли на ноги сім'ю Костенків. Сергій Миколайович Костенко є депутатом Первомайської районної ради, шанованою в селі людиною, що десятки років на громадських засадах дбає про село і односельчан. Шериф - це його сільське звання.

Вийшов до воріт - чого хочете? Хочемо допитати! Розкажіть, що це у вас тут відбувається, які такі вибори ви тут хочете проводити, і розпишіться. Або хоча б "включіть шістдесят третю статтю Конституції", тобто відмовтеся свідчити проти себе...

Отакий "допит посеред ночі". Костенко молодець - "послав" їх культурно, але як виявилося вранці, вони не заспокоїлися. Поїхали допитувати, а насправді залякувати, секретаря територіальної комісії Альону Бойко та землевпорядницю сільради Надію Голембієвську.

Бойко одна дома з малими дітьми - уявляєте собі ситуацію, коли посеред темної ночі до сільської хати невідомо хто приїжджає, сигналить, грюкає у ворота і вимагає вийти на вулицю?

Уявляєте собі ситуацію, коли посеред темної ночі до сільської хати невідомо хто приїжджає, сигналить, грюкає у ворота і вимагає вийти на вулицю?

А якщо й розберешся, що то поліція - від того легше? Мало "кагарликів" та "врадіївок" творять поліцаї по країні?

Змісту розмови достеменно не знаю, але якщо скажу що залякали її сильно, то не помилюся - бо як повідомив мені С. Костенко, вранці жінка хотіла відмовлятися від продовження роботи у виборчій комісії.

Хотів би щоб усе це прочитав президент Зеленський, який розказує нам казки про "сильного міністра Авакова". Бандит він, а не сильний міністр, пане президенте. І ви разом з ним на бандита перетворюєтеся. І державним зрадником станете - якщо негайно не зупините ці псевдо-вибори.

Також адресую цей текст до Державного бюро розслідувань як офіційну заяву (в порядку ст.214 КПК України) про кримінальні правопорушення начальника ГУНП України в Миколаївській області С. Шайхета, начальника Первомайського відділу поліції В. Лопатіна, їх підлеглої слідчої К. Швед та інших їхніх підлеглих за явними ознаками злочинів, покарання за які передбачені статтями 157, 364 Кримінального Кодексу України, з проханням зареєструвати протягом 24 годин відповідне провадження і в той же термін почати слідчі дії.

Закликаю громадян України не ставати співучасниками особливо тяжких злочинів із повалення конституційного ладу держави, що вчиняються центральними органами влади і їх службовими особами під назвою "перші вибори", і не брати в них участі. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно антиконституційні постанови і розпорядження державних зрадників, що планують провести ці смертельні для України "вибори".

Не вибори це, а знищення народовладдя і української державності.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі