Поразка Світоліної була стратегічною

На "Ролан Гаррос" ніхто не зможе обіграти Надаля

Еліна Світоліна показала в Римі, що вона навчилася атакувати. Зіграла дуже хороший матч проти росіянки Світлани Кузнецової. Мала хороший перший матч на турнірі. Десь не пішло із Маркетою Воундрушевою. Чешка - не простий гравець, шульга, незручна. Потрібно було рвати жили, щоб її обігравати? Напевно, що зі стратегічної точки зору це невиправдано. Тому, що можна було втратити все, що готувалося для "Ролан Гаррос", який стартує найближчої неділі - 27 вересня. Якби необхідно було вигравати будь-якою ціною, то Еліна показала б інший теніс.

Даяна Ястремська провела хороший матч проти італійки Каміли Джорджі. В рівній грі поступилася Халеп, яка потім виграла турнір. Те що у Даяни накопичувалося із її колишнім тренером Сашею Баїном, зараз прорвалося. Ястремська знову відчуває психологічну рівновагу та впевненість у собі.

Ястремська знову відчуває психологічну рівновагу та впевненість у собі

Перемога Сімони Халеп на турнірі в Римі не стала несподіваною. Вона готується до "Ролан Гаррос". Румунка на цьому покритті почувається добре, вона топовий гравець.

Аналогічно – серед чоловіків. Новак Джокович, маючи перевагу над всіма іншими, почувався непереборним.

Я б не сказав, що відсутність Рафаеля Надаля у фіналі ґрунтового турніру несподівана. Він не грав з кінця лютого. Має відчувати адреналін офіційних матчів. Завжди після простою потрібно повертати ігрову форму. Програв Шварцман – досить сильному "ґрунтовику", який у фіналі дав бій Джоковичу. Просто серб раніше відновив офіційний сезон, ніж іспанець. Але Надаль залишається фаворитом "Ролан Гаррос". Не знаю, хто його може обіграти.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі