У Росії за місяць може вибухнути загальнодержавний протест

Кремлю терміново треба невдоволений електорат каналізувати у прийнятні для себе форми

13 вересня в Росії єдиний день голосування. Обиратимуть 20 голів суб'єктів РФ та 11 законодавчих зборів (обласних рад). Може, на перший погляд подія не дуже значима. Але не будемо забувати, що:

1. Протести заразні. Економічне невдоволення від коронакризи може вибухнути в будь-якому суб'єкті РФ. Особливо на фоні зниження довіри до центральної влади та її ставлеників, які будуть "вигравати" вибори.

2. Протести в Хабаровську може й затінені білоруськими, але ніде не ділись. 40 днів на Далекому Сході люди висловлюють недовіру до центральної влади.

До чого це я? До того, в Росії за місяць може вибухнути 20 хабаровськів. А це вже схоже на загальнодержавний протест. Тому потенційний невдоволений електорат терміново треба каналізувати у прийнятні для Кремля форми. Зрозумілі, передбачувані та контрольовані. Наприклад, у Навального. Просто треба нагадати людям, хто головний борець з режимом. Ну а в період, коли емоції домінують над розумом, найкраще нагадування - це "загрози життю головному опозиціонеру".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі