Для виборців ОПЗЖ треба організовувати тури в Донецьку і Луганську області

Люди мають на власні очі побачити, як зубожіле місцеве населення розбирає на запчастини мертві підприємства

Подивився дані нового соцопитування Центру Разумкова по Києву. Виявляється, 11% виборців столиці готові голосувати за ОПЗЖ. Намагаюся зрозуміти, хто ці люди, і що ними рухає. Голосувати в Києві за залишки донецько-луганських олігархічних кланів, які довели державу до революції, просрали владу не тільки в країні, але навіть в своїх базових Луганську і Донецьку? Щоб що? На який ефект розраховують ці люди?

Переконаний, що для всіх виборців ОПЗЖ необхідно організовувати тури в Донецьку і Луганську області. Щоб люди могли на власні очі побачити реальні наслідки діяльності "міцних господарників", яких вони збираються завести в Київраду.

Для розуміння можна глянути відео про апокаліпсис, який зараз твориться в Лисичанську Луганської області. Зубожіле місцеве населення розбирає на запчастини мертві підприємства, які знищив Юрій Бойко і його соратник Сергій Дунаєв. У тому числі - колишню Лисичанську ТЕЦ, яку ліквідував особистим указом Юрій Бойко, під час перебування на посаді міністра енергетики.

Не розумію, кияни такого самого хочуть, чи що?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі