Суркіс обклав країну даниною в 7 млрд грн

Після таких історій і починаються Майдани

Найгуманніший і найсправедливіший у світі київський суд зобов'язав державний Приватбанк виплатити офшорам братів Суркісів 7 млрд грн. Ці гроші були у них на рахунках, коли Приват націоналізували. А оскільки Суркіси є бізнес-партнерами Коломойського і вважаються пов'язаними особами, їхні гроші тоді разом з банком перейшли державі в рахунок покриття тих збитків, які понесла країна через націоналізацію.

Звісно, розлучатися з такою жирною сумою Суркіси не захотіли. І тепер хочуть обкласти нас даниною під прикриттям пандемії і карантину. Виплачувати олігархам 7 мільярдів доведеться, зрозуміло, не якійсь абстрактній державі, а всім нам - українським платникам податків. Кожному з нас Суркіси залізуть у кишеню.

Кожному з нас Суркіси залізуть у кишеню

Складно уявити більш підлу ситуацію. У країні шириться епідемія, не вистачає ліків, обладнання, засобів захисту для медпрацівників, лікарні зруйновані, лікарі ледве зводять кінці з кінцями. Через карантин зупинилася економіка, падає ВВП, дефіцит бюджету - вже 300 млрд грн. Але Суркісам насрати на всіх. Їм потрібні 7 млрд. І плювати на пандемію та кризу. Здохни, але заплати! Мародери не можуть нажертися, їм потрібно ще.

Григорій Суркіс, як відомо - народний депутат від ОПЗЖ. І в цей самий час, поки він обдирає пенсіонерів і лікарів, його соратники по партії Юрій Бойко і Наталія Королевська радісно піаряться перед телекамерами "112 каналу" і дарують лікарням найдешевші маски і рукавички.

Дивлячись в об'єктиви камер, вони прекрасно пам'ятають про те, що їхній колега по фракції ОПЗЖ в цей самий момент хоче обкласти країну даниною в 7 млрд. Але продовжують видавати себе за благодійників і фальшиво співчувати медикам. 7 млрд грн - це 7000 апаратів ШВЛ. Але Суркісам гроші потрібніші, тому замість апаратів нам доведеться заплатити їм. А потім добрий Бойко, так і бути, подарує якій-небудь лікарні мікроавтобус зеленки і бинтів.

7 млрд грн - це 7000 апаратів ШВЛ

Іноді мені здається, що фракція Медведчука складаються навіть не з людей, а просто якоїсь цвілі, яка взагалі не відчуває жодних емоцій і зжирає все навколо просто тому, що так запрограмована.

Ось після таких історій і починаються Майдани. І коли розлючений кризою і бідністю натовп вкотре піде громити урядовий квартал, не потрібно буде розповідати про американське печиво і змову соросят. Люди виходять на Майдан не через печиво, а через тупу жадібність чиновників, суддів і депутатів, яких 2014-й рік так нічому і не навчив.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі