Колишня влада намагалася налякати, ця – насмішити

Аби не контролювали і не заважали "жерти"

Зміна політичної парадигми: "хитрі" йдуть, "дебіли" приходять. Особливо яскраво ця тенденція помітна на прикладі оцінки загрози від коронавірусу для економіки. Якби епідемія сталася під час роботи уряду Яценюка, відразу всі економічні провали були б списані на зовнішній фактор і для боротьби з епідемією ввели б "епідеміологічний збір" в розмірі декількох відсотків від зарплат. Його б витрачали куди завгодно, але тільки не на боротьбу з епідемією. Так роблять "хитрі".

А "дебіли" навпаки: говорять, що світова криза - це вікно можливостей для України і вже завтра ми замінимо "хворий" Китай на світових ринках, а епідемію зупинимо часником.

Головне завдання - "освоїти" в стилі сарани зелене бюджетне поле і вчасно вилетіти

Але попередні такі ж "хитрі", як нинішні - "дебільні". Насправді, ухвалені ними якості - лише форма політичної мімікрії, спрямованої на перемикання уваги електорату. При цьому, головне завдання - "освоїти" в стилі сарани зелене бюджетне поле і вчасно вилетіти.

Перші думають - "ми їх налякаємо", другі - "ми їх насмішимо". Нехай лякаються і сміються. Аби не контролювали і не заважали "жерти".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі