Штоллен, штрудель та імбирне печиво створять атмосферу Різдва

Їсте, а в голові автоматично грає джингл белз

Пропоную влаштувати масовий протест через цю паскудну погоду. Вам треба озброїтися борошном, яйцями, вершковим маслом, ромом або коньяком, апельсиновою цедрою, прянощами, чаєм, гірляндою з вогниками та м'якесенью ковдрою. Бо ми у знак протесту будемо пекти смачнющі різдвяні пироги та печиво, їсти це все і запивати теплим чаєм під якийсь атмосферний зимовий фільм. Готові? Починаємо.

Штоллен. Кайф, а не різдвяний кекс. До того ж, за моїм рецептом штоллен без дріжджів, і на нього не треба чекати декілька тижнів. Спекти та з'їсти. Такий м'якесенький, з легким мигдалево-коньячним ароматом, класними сухофруктами та пряним анісовим сиропом.⠀

Штрудель. Класний смаколик, рецепт якого я привіз прямо з Відня. Справжнє кришталево крихке тісто філо, начинка з вершковими яблуками, хлібними крихтами та ромовими родзинками. Ой, то любов.

Імбирно-медове печиво. Його навіть описувати не треба. Воно божественне. Хрумке, пряне, солодке, різдвяне. Їсте, а в голові автоматично грає джингл белз.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі