Геннадій Друзенко
Правник, волонтер, ветеран АТО, співзасновник ПДМШ ім. Миколи Пирогова
19.12.2019
1

Миротворці ООН зганьбили себе торгівлею людьми, зґвалтуваннями і вбивствами

Як правило, блакитні шоломи одягають солдати не найрозвинутіших країн

Пам'ятаєте як за часів "найкращого" президента нам намагалися продати тему ООНівських миротворців на Донбасі? Після "ничиї" Зеленського з Путіним в Парижі про них знову згадали.

Мені вже доводилось писати і говорити, що миротворці ООН вкрай неефективно зарекомендували себе в багатьох міжнародних конфліктах. Дуже мало прикладів, коли їхня місія була успішною. В кращому разі їм вдавалося заморозити конфлікт як на Кіпрі, де блакитні шоломи вже більш як 50 років охороняють лінію розмежування між грецькою та турецькою громадами. В більшості випадків, як наприклад в Палестині та Кашмірі, їм не вдалося навіть заморозити конфлікт.

Рятуючи свої дупи, фактично благословили масові вбивства цивільного боснійського населення

В Сребрениці (Боснія) голландські миротворці вкрили себе віковічною ганьбою, оскільки рятуючи свої дупи, фактично благословили масові вбивства цивільного боснійського населення (більше 7 тис. неозброїних чоловіків) бойовиками Ратко Младича - єдиний встановлений судом випадок геноциду в Європі після Другої світової війни. Якщо Ви будете в Сараєво, зайдіть до музею - почуєте багато ганебних історій про поведінку "миротворців". Саме з графіті в бараках "блакитних шоломів" біля Сребрениці пішла сумнозвісна розшифровка UN (ООН) як "United nothing". Будете в Сараєво - обов'язково відвідайте галерею, в якій почуєте багато історій про незмивну ганьбу ООНівських миротворців.

Наче в нагадування українцям про небезпеку миротворців на днях з'явились результати дослідження діяльності миротворчої місії ООН на Гаїті, де блакитні шоломи затримались від 2004 до 2017 року. За цей час "миротворці" наробили сотні байстрюків, використовуючи злиденний стан місцевих дівчат та жінок, яким часто в прямому сенсі не було що їсти. Дослідники зібрали факти, що серед сотень самотніх матерів, які залишились після виходу з країни блакитних шоломів, є дівчата, які завагітніли від "миротворців" в 11 років! Про жодні аліменти вони навіть не мріють: солдати ООН поза юрисдикцією місцевих судів.

Є дівчата, які завагітніли від "миротворців" в 11 років

Дослідниці опитали 2500 жінок у селищах, де квартирували миротворці. 265 з них мають дітей від блакитних шоломів. Майже ніхто з самотніх матерів не отримує жодної допомоги від батьків дітей.

Така от сумна історія сучасних катерин... Де в ролі "москалів" блакитні шоломи.

Втім миротворча місія ООН на Гаїті сумновідома не тільки сотнями дітей, яких залишили по собі миротворці. Є задокументовані випадки участі блакитних шоломів в торгівлі людьми, зґвалтуваннях і навіть вбивствах цивільного населення. Задокументовано, як 134 "миротворці" з Шрі Ланки організували сексуальну експлуатацію дев'яти місцевих підлітків-дівчат, заробляючи на цьому "бізнесі" впродовж трьох років. Також документально підтверджено, що блакитні шоломи принесли до Гаїті холеру, від якої вже померло більше 10 тисяч гаїтян. Ще 80 тисяч наразі хворіють на холеру. Досі жоден "миротворець" не поніс жодного покарання.

Блакитні шоломи принесли до Гаїті холеру, від якої вже померло більше 10 тисяч гаїтян

Якщо українці сподіваються, що в Україну (у разі згоди Путіна) приїдуть якісь інші, цивілізованіші, миротворці, розчарую вас: інших миротворців в ООН немає. Як правило, блакитні шоломи одягають солдати не найрозвинутіших країн.

Тому краще якось без "дітотворців". Хоч і з демографією в нас не все добре, але краще без них. Аби не захищати наших дітей ще й від блакитних шоломів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі