"Розгін зради" – брудний метод політичної війни

Ідіоти – вони і в Африці ідіоти. Але Україна і тут попереду Африки – тому що ідіоти у нас здебільшого не прості, а корисні

Тільки не для нас із вами. Вони корисні тим, хто їх багато років дбайливо вирощує, вигодовує і пестить. Звісно, що на свою потребу.

Щоб вони, наприклад, коли треба "зраду розганяли".

Як от тепер щодо першого заступника голови Верховної Ради Руслана Стефанчука, який у повній відповідності до законодавства уклав із тещею договір оренди квартири і офіційно задекларував це.

Зробив усе саме так, як і має бути.

А як інакше? Стефанчук, здається, з Хмельницького, свого житла у Києві не має, а жити і ходити на роботу в Києві, як один із найвищих держслужбовців, він має постійно.

Значить, треба або в готель поселятися - а це не для сімейних, - або квартиру орендувати.

Безплатно проживати в чужій квартирі, хоч би вона й мамина була, не можна - це буде незаконне збагачення за рахунок безоплатного користування чужим майном

Офіційно - щоб адресу місця проживання і витрати на оренду у декларації вказати. Безплатно проживати в чужій квартирі, хоч би вона й мамина була, не можна - це буде незаконне збагачення за рахунок безоплатного користування чужим майном. Кримінальна відповідальність, частина третя статті 368-2, спеціально для осіб, які займають особливо відповідальне службове становище, як Стефанчук - позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Як вам таке? Не мало?

Я вже мовчу про те, що через безплатне проживання (а можливо й харчування) Стефанчук міг би запросто попасти у матеріальну залежність від тещі! А раптом вона американський шпійон?!

Але "корисним ідіотам" все "по барабану" - їхні хазяї-злодії платять їм із украденого у народу не за те, щоб правду людям розказували, навпаки - щоб брехали якомога брудніше. Вони й стараються. При цьому мало того, що про врегульований законом порядок мовчать - на мораль давлять.

Дивіться, мовляв, ай-яй-яй, які жадібні, не може зять у тещі безплатно пожити!

Про "європейські цінності", до речі, які вони нав'язують українцям за європейські ж грантові кошти, всмоктуючи їх і не давлячись, вони в таких випадках чомусь мовчать. Не кажучи вже про те, що там батьки дітям копійки грошей у борг без розписки не дадуть - у ресторані за одним столом кожен за себе окремо платить!

А тим часом вся можновладна сволота попередніх років від задоволення руки потирає - бо від їхніх злочинів із пограбунку народу і розвалу держави увага суспільства відвернута на висмоктані з пальця "зради" політичних противників.

Чого й належало досягти за допомоги "корисних ідіотів".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі