Граната у двір

Залишається тільки привітати нас усіх з "реформами правоохоронних органів"

Сьогодні близько третьої години ночі у місті Первомайську Миколаївської області на ганок приватного будинку Олександра Бренгача, начальника охорони агрофірми Корнацьких, кинуто бойову гранату. Осколками убито двох тібетських мастифів, третього важко поранено вибуховою хвилею.

Злочинці явно розраховували на убивство господаря будинку, оскільки він завжди, коли собаки уночі піднімають гавкіт, виходить оглянути двір. Саме тому гранату кинули прямо на ганок, до вхідних дверей, вони наскрізь пробиті. На щастя, господар до зони ураження не попав - не встиг дійти.

Щодо того, звідки прилетів цей "привіт", нема жодних сумнівів. Уже багато років низка провідних українських можновладців у співучасті з криміналітетом намагаються зламати мене через знищення сімейного бізнесу та репресії проти моїх помічників.

Вже понад 19 років намагаються захопити законно придбану землю, у 2012-му ні за що загратували Людмилу Нікіткіну, зараз спробували вбити Олександра Бренгача. Числені злочини проти Корнацьких вчиняються під прикриттям влади, силовиків. Нещодавні обшуки ДБРівців у Корнацьких - начебто "по справі Порошенка"- з цієї ж історії.

Залишається тільки привітати нас усіх з "реформами правоохоронних органів".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі