Класну вечерю можна приготувати за 15 хвилин

Без заморочок та поспіху

15-20 хвилин. Стільки часу потрібно на те, щоб приготувати класну вечерю. Без заморочок та поспіху. В дуже лайтовому темпі. Щоб насолодитися процесом і добре поїсти. У випадках, коли втомилися і нічого не хочеться. А там, диви, після вечері з'являться сили жити. Бо смачна їжа має цілющий вплив на душу.

1. Курка з овочами у східному стилі. Тут впорається навіть той, хто поставив на собі кулінарний хрест. Берете, обсмажуєте курку з овочами, куркумою, імбиром та соєвим соусом. І все.

2. Рис з куркою та індійським карі. Найскладніше в цій страві - не злякатися кількості прянощів. Але ви з цим впораєтеся, я впевнений. Натомість отримаєте величезну порцію гордості за себе. Адже ви самі зробили карі, розумієте?

3. Паста болоньєзе з селерою. Це прям любов та кайф. Робити швидко. Поєднання м'яса, томатів та селери - шедевральне. Обсмажуєте це все на сковорідці, додаєте зварену пасту, отримуєте задоволення.

4. Філе судака з пікантною гречкою. Це прям вау. По-перше, такою гречку ви ще не їли. З корицею, бадьяном, гвоздикою та чилі. По-друге, якщо запекти це все з рибкою у конверті, то у вас вийде відмінна вечеря.

Їжте смачно і пам'ятайте, що готувати - це просто.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі