Лазанья з гарбузом дах зносить і проста в приготуванні

Добірка рецептів для всіх гарбузозалежних

Отже, добірка рецептів для всіх гарбузозалежних і для тих, хто відчайдушно прагне його полюбити. Кажу відразу: в кожному рецепті я забрав у гарбуза солодкість, а все, що дратує, приховав. Тому, якщо ви хочете мати із гарбузом стосунки, але все ніяк, то у вас з'явилися шанси.

1. Лазанья. Без м'яса, але з гарбузом. Вона дах зносить і проста в приготуванні. Берете типу макарони, але дуже широкі (листи для лазаньї), викладаєте шарами з гарбузом, заливаєте прекрасним соусом на кшталт бешамель (молоко, загущене борошном), але зі шпинатом, моцарелою і волоськими горіхами. Запікаєте. Пробуєте. Сидіть хвилин 10 в шоці від того, що гарбуз такий смачний.

2. Салат з грушею і гарбузом. Гарбуз ріжете тонко і обсмажуєте на вершковому маслі. Потім змішуєте з грушею, горіхами, гарбузовим насінням, листям салату і гірчичним соусом. Це божественно. Як ода осені.

3. Паста з гарбузом, кардамоном і томатами. Дуже. Дуже. Дуже смачно. Пружна паста, пряне пюре із запеченого гарбуза, свіжий томат, оливкова олія, часник, багато пармезану, мелений перець, базилік. Хіба тут потрібні ще якісь слова?

4. Гарбузові кекси з корицею. Ідеальні. Гарбуз не відчувається. Тільки приємна солодкість. Кекси виходять ніжними, соковитими і пряними. Восени - саме те. Тому що ці кекси до біса затишні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі