Зеленський забув пояснити, як до миру приведе наша поразка

Ветерани цієї війни не винуваті, що за них підписали капітуляцію

У мене питання до Володимира Олександровича. Хто ближче там, озвучте, будь ласка:

1. У ДНР 2,3 млн населення. У ЛНР - 1,5 млн. Хтось сумнівається, що там (з цих 3,8 млн) від мала до велика 73% прихильники "русского мира"? (лише 25% за Вову і лише в межах похибки - за "хунту"). Хтось у Зеленських сумнівається, що там виберуть когось іншого крім Пушиліна і Пасічника? Хтось сумнівається, що тепер у будь-яких виборах москвофіли матимуть ці регіони в руках, будучи ідеологічними противниками всього українського? І що електоральне підсилення матиме ОПЗЖ? Що усі округи Донбасу на довиборах у Верховну Раду дадуть нам депутатів на підсилення Медведчука?

2. Хтось уявляє, як ті, хто колись утік від неминучих підвалів ДНР/ЛНР тепер повертаються додому? А їм услід кидають: "предатели". Бо якраз сєпарня буде ходити з виглядом переможців і казатиме "мы победили и заставили хунту считаться с собой". І дитину в школу не влаштуєш, бо затравлять. І українську мову там вчити не будуть, бо це мова "проклятых бандеровцев". Хтось вже вичислив, що українські патріоти максимум - це приїдуть провідати родичів чи до рідних на могилки? І повернуться назад, сюди, де "русский мир" не так проявлений.

Хтось уявляє, як ті, хто колись утік від неминучих підвалів ДНР/ЛНР тепер повертаються додому? А їм услід кидають: "предатели"

3. Володимир Олександрович на весь світ, з трибуни ООН, заявив, що перемоги не ведуть до миру. І забув пояснити, як до миру приведе наша поразка. Бо ветерани цієї війни не винуваті, що за них підписали капітуляцію. Щось таке було з німцями у Першу світову. І потім був реваншист Гітлер. Володимир Олександрович, з якого числа наша поразка приведе до миру?

4. Бабушка з Донецька, яка пекла внуку "ополченцу" на передову пиріжки, справно їздила отримувати на підконтрольну територію пенсію, дорогою попльовуючи в бік українського прапора. Внучок, звісно ж, до Пенсійного фонду України "имел ввиду" платити. Так ось, тепер вже і мамі "ополченца" стукне 58 років. Вона вчила дітей у школі "ненавидеть "разжигателей войны" и великому, могучему языку". У пенсійний фонд 5,5 років не заплатила ні копійки. Але ж тепер ми маємо платити їй повноцінну пенсію, як вчительці у Полтаві? Ну, її ж стаж буде враховано, хоч вона і не платила? Бо горе переможеним, як казали ще гали? Хтось може пояснити суспільству, як такій вчительці тепер платитимуть надбавку за "заслуженого". Вона ж заслужила, так?

У пенсійний фонд 5,5 років не заплатила ні копійки. Але ж тепер ми маємо платити їй повноцінну пенсію, як вчительці у Полтаві?

5. Хтось отримав минулого року заслуженого діяча культури ДНР. Тепер, по ідеї, з їх поверненням в Україну, сторона, що програла, має їх зрівняти в правах. Хай мені пояснять, яка надбавка до зарплати буде у заслуженого діяча, який написав гімн ДНР?

6. Чи хтось сумнівається, що це буде другий законопроект, який внесуть до парламенту нардепи-пушиліни? Про урівняння в правах пенсіонерів ДНР, без сплати у пенсійний фонд за ці роки. І шахтарям їхні шахтьорські пенсії теж, хоч і від них ні копійки не надходило. І держслужбовців ДНР. Бо тяжко працювали в ім'я республіки. Вони ж заслужили, так?

7. А першим законопроектом, внесеним ОПЗЖ і пушиліними буде законопроект, який зрівняє в правах усіх ветеранів. Наших, і терористів. І їх "настоящие полковники" будуть отримувати усі надбавки наших. Ну "они же честно сражались за свои дома", так?

Їх "настоящие полковники" будуть отримувати усі надбавки наших

І головне питання до суспільства. Хтось із нас вірить, що усе це принесе нам мир? А не новий виток протистояння?

Мир нав'язаний нам. Шитий бажаннями пацифіста Зеленського, інтересами Кремля і втомленістю від нас і санкцій європейців.

Я ж не один розумію, що це мир, шитий білими нитками?

Хтось вірить, що пацифізм колись вів до миру?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі