Найкраще, що можна приготувати з помідорів

Спробуйте. Вам захочеться закохатися

Зараз найпомідорніший час. Помідори скрізь. Помідори на кухні. Помідори у ванній. Помідори в шафі. Помідори на ліжку. Помідори на ринку. Помідори в голові. Тому що помідори нині на піку своєї стиглості. Якщо піднести помідор до вуха, то можна почути, як він каже: "Приготуй мене". Помідорні бажання потрібно виконувати. Отже, розповідаю, що будемо готувати.

1. Гаспачо. Це найкраще, що можна зробити з помідорів у спеку. Томатний холодний суп - навіть звучить чудово. А на смак так взагалі. Особливо, якщо овочі запекти, що зробить суп більш насиченим. Якщо хочете простіше і швидше, то можна зробити зі свіжих овочів, а потім їсти з оливковою олією і хрустким хлібом. У мене на сайті є обидва варіанти: із запеченими овочами і просто гаспачо.

2. В'ялені томати. Це окрема причина для щастя. З ними смачніше все. Вівсянка, омлет, гречка, паста, кускус, ваше життя.

3. Томатний чатні з зернами гірчиці і чилі. Чатні - це як варення, але з Індії. Якщо вам простіше, то сприймайте це як солодкий соус. Ідеальний до м'яса або просто на багет.

4. Прованський пиріг. Коли спробуєте його, то повірите в те, що рай на землі існує. Листкове тісто, соковиті томати з чебрецем, цибуля карамелізова з коньяком.

5. Помідори з ваніллю і зеленню. Це геніально. Солодкі томати, оливкова олія, ваніль, лимонна цедра, петрушка. Спробуйте. Вам захочеться закохатися.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі