Залишається тільки Юзик

Зеленський веде до скасування люстрації

Якщо ти хочеш знищити люстрацію, то зроби з неї профанацію. Доведи все до абсурду. І зроби це під звуки махрового популізму.

Зеленський хоче розширити люстрацію на обрані посади, що не може бути можливо за законом. І знищить саму ідею люстрації. Дозволить вивести з-під люстрацію старі кадри. Геніально. І пропонує прийняти законопроект Портнова, автора законів 16 січня. Хороший юрист. Поганого не порадить.

Зеленський хоче прирівняти чиновників часів Януковича, які своїми діями призвели до кризи 2014-2015 років, допомагали Росії в агресії і відповідальні за кров Небесної сотні до політиків останніх 5 років, які провели більше реформ, ніж за 20 попередніх.

Люди встигли забути, як виглядали Арбузов і Азаров, Курченко і Клименко. Як донецькі віджимати бізнес. Як витрачали резерви НБУ. Як знищували армію, поставивши росіян на чолі. Як віддавали наказ стріляти в людей на Майдані

Так, корупція залишилася. Але порівнювати безмозких діячів із партії Регіонів із людьми, які прийшли міняти країну, нехай не всі з них виправдали наші надії, просто злочинно.

Хоча так, ефективно. Адже люди встигли забути, як виглядали Арбузов і Азаров, Курченко і Клименко. Як донецькі віджимати бізнес. Як витрачали резерви НБУ. Як знищували армію, поставивши росіян на чолі. Як віддавали наказ стріляти в людей на Майдані.

Згідно Зеленському, під люстрацію повинна потрапити Супрун, яка позбавила фінансових потоків фармацевтичну мафію.

Згідно Зеленському, під люстрацію повинен потрапити Максим Нефедов, який впроваджував систему Прозорро.

Згідно Зеленському, під люстрацію повинен потрапити Айварас, очиститься міністерство економіки.

Згідно Зеленському, під люстрацію повинен потрапити Данилюк, при якому міністерство фінансів змогло покінчити з практикою ручного розподілу ПДВ, прибравши величезний рівень корупції.

Згідно Зеленському, під люстрацію має потрапити керівництво НБУ, яке націоналізувало Приватбанк.

Всі молоді реформатори, які повірили в країну після Майдану і прийшли міняти країну, потраплять під люстрацію імені Зеленського?

Прекрасний крок. Талановито. Тим більше, навіщо ці зміни. Тільки порушують комфорт.

Юлія Володимирівна і Богдан приведуть країну до успіху

Залишається один Юзик. Нехай він займає всі пости. Відразу. І головне депутатів і президента, щоб більше не було конкурентів. Ах так, ще й Юлія Володимирівна. Досвідчений менеджер. Вона і Богдан приведуть країну до успіху.

Чи це можливо? Ні звичайно.

Обрані посади не можуть потрапляти під люстрацію. До чого це призведе? До скасування люстрації як такої. І всі чиновники часів Януковича, Богдани і Портнови, отримають можливість займати будь-які посади. Ось це новий кадровий резерв президента. А то зв'язані руки у президента.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі