Роман Кулик
Офіцер ЗСУ, співзасновник освітнього проекту "Експертний корпус"
11.07.2019

Люстрація Зеленського - більшовизм у чистому вигляді

Під "розширену люстрацію" потрапляють і члени їх команди, і найбільш результативні урядовці країни

В Офісі президента остаточно поїхали дахом. Інакше не охарактеризуєш.

Їх проект "розширення люстрації" - маразм, просто шоу для базового електорату "Слуги народу". Причому лише сліпий не побачить у цьому ідею Портнова - друга голови ОП Богдана, який сам підпадає під люстрацію. Їх команда написала законопроект - я вас умоляю. Очевидно, хто вам подав ідею та виписав її. Який морок.

Вони досі наскільки параноїдально бояться Порошенка

У цьому є лише дві причини - останній ривок для підняття рейтингу. Наріду таке сподобається, так само, як і шоу з Годунком в Борисполі. Друга - вони досі наскільки параноїдально бояться Порошенка, що готові піти на все, щоби законодавчо закрити йому і членам його команди можливість займати будь-які посади в майбутньому.

І напевно ці дибіли навіть не розібрались, що під таку "розширену люстрацію" потрапляють і члени їх команди, і найбільш результативні урядовці країни.

Для геть тупих - ідея люстрації в Україні полягала у забороні займати посади державної служби та в місцевому самоврядування особам, які сприяли Януковичу в узурпації влади, були членами його команди чи комуністами.

Посадити їх усіх! Растрєлять! Кого? Та всіх у власті!

У пропозиції ж Зеленського взагалі немає адекватних критеріїв. Під одну гребінку всіх, хто останні 5 років був у владі. Хто дійсно займався корупцією і хто впахував на цю країну - всіх під розширену люстрацію, без розбору. Реалізація простонародного бажання "посадити їх усіх! растрєлять! Кого? Та всіх у власті!".

Це більшовизм у чистому вигляді.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі