Доведеться битися. Новій Раді потрібні не доценти, а кіборги

У парламент зайде натовп реваншистів

Дивлюся на списки проукраїнських партій і розумію, що ті, хто їх складає, готуються до виборів парламенту Словенії. Не розуміють, куди йдуть. А йдуть вони в скопище реваншистів, у каламутну Раду ригів і популістів/ пристосуванців. Які кинуться повертати країну в домайдан, розхитувати прозахідний, антиросійський дискурс, і так - хто свідомо, а хто мимохідь - крок за кроком здавати Росії. Яка, в свою чергу, чекає політичного хаосу і в будь-який момент готова до кидка.

Дивлюся на списки проукраїнських партій і розумію - ті, хто їх складає, готуються до виборів парламенту Словенії

Там потрібно буде не на кнопки тиснути, а стояти "ні кроку назад" і навіть битися, біля трибуни і в залі. Я не жартую. Там за Україну потрібні не доценти - кіборги. У прямому і в переносному сенсі. Ті, хто або дивився в очі смерті за Україну, або хто не кабінетний боєць, готовий за неї морально і фізично битися. Вести з цієї Ради найжорстокіші стріми, які будуть відкривати всім очі на те, що відбувається, виносити бруд з кулуарів/ комітетів, загалом - мобілізовувати тих, хто не хоче втрачати країну.

"Панове, ви звірі!" - не спрацює. Самим потрібно бути левами і рвати шакалів

Тому що реваншистів, байдужих, кар'єристів etc буде там більшість, це вже ясно за всіма опитуваннями. Що ви їм протиставите? Голос із місця? Їм наплювати. Потрібно буде зривати голосування, відтягати умовних мураєвих із трибуни, викидати з залу на вулицю, а туди скликати народ. "Панове, ви звірі!" - не спрацює, самим потрібно бути левами і рвати шакалів, які набіжать і будуть із задоволенням відкушувати від України Майдану один шматок за іншим.

Потрібні депутати, які в меншості будуть диктувати більшості: сука, стояти, не заступати за прапорці!

Європейського ліберального парламентаризму в найближчі 5 років не передбачається. Потрібні такі депутати, які в меншості будуть диктувати більшості: сука, стояти, не заступати за прапорці! Щоб більшість боялася - і їх у сесійній залі, і вулицю. Це повинна бути непробивна стіна, "список кіборгів", ДАП проти доп і геп. Поки ні в якому списку, ні в усіх разом я цієї стіни не бачу. Так вони ще зжеруть рейтинги один у одного і не пройдуть. На відміну від згуртованих, керованих Кремлем януковочів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі