Гармаш бере приклад з Мілевського та Алієва

Матч "Шахтаря" і "Динамо" розчарував

Розчарування - головне враження від чвертьфінального матчу Кубку України між "Шахтарем" і "Динамо". Такі поєдинки динамівцям варто вигравати.

Перший тайм був за підопічними Хацкевича, а у другій половині гри вже команда Фонсеки володіла ініціативою. У професійному спорті так буває тоді, коли спортсмен чи команда розуміють, що рано чи пізно переможуть. "Гірники" усвідомлювали: вони свої моменти будуть мати, а "Динамо" навряд чи заб'є багато. Тільки так можу пояснити, що "Шахтар" доволі спокійно грав перший тайм. Це, скоріше, питання загальної стратегії матчу. "Гірники" готували свій удар, але він мав бути не на початку гри.

Поки грати в щось своє киянам не вдається. Можуть тільки руйнувати чуже

Багато перед грою говорили про протистояння Фонсеки і Хацкевича в тренерській дуелі. Я цього не побачив. Поки грати в щось своє киянам не вдається. Можуть тільки руйнувати чуже. План Фонсеки більше будується на сильних сторонах Тайсона, Марлоса та Ісмаїлі. Більше це схоже на протистояння тренерів із різним розумінням футболу, де причини невдач завжди шукають в інших, а не у власній команді.

Вилучення Гармаша для мене не стало несподіванкою. У кожної людини є еталони, на які вона орієнтується. Гармаш виховувався за часів, коли лідерами "Динамо" були Мілевський та Алієв. Цих футболістів тоді вважали еталонами гравців для динамівської молоді. 2008-го Алієв у матчі проти лондонського "Арсеналу" спочатку впав на газон, а потім, побачивши, що на нього ніхто не звертає увагу, встав і побіг. Звичайно, що молоді футболісти переймають досвід старших гравців. Тому виріс новий Алієв. Свого часу Гармаш прийшов до першої команди "Динамо" скромними, спокійним хлопцем. Але із часом почав шукати причини невдач в інших, а не в собі. Мораес вчинив, як він вчинив. Це його рішення. Мститися йому - просто по-дитячому.

Захисна лінія "Динамо" стала сильнішою

Певні речі в "Динамо" все таки відбуваються. Захисна лінія стала сильнішою. Але я не зовсім розумію, ставку на того ж Кадара. Можливо, це робиться для того, щоб продати угорця. І Гармаша, до речі, також.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі