Роман Кулик
Офіцер ЗСУ, співзасновник освітнього проекту "Експертний корпус"
12.03.2019

Кривонос поставив усю кар'єру на кін

Це політика і він зробив свій вибір

З Кривоносом цікаво вийшло. Таки домовленість по зняттю була, і дійсно на значну посаду. Призначити його першим заступником Турчинова замість оскандаленого колишнього партнера по бізнесу Гладковського акурат після останньої серії розслідування Бігуса - це непоганий хід, як не глянь. Хоч і явно запізно.

Кривонос має артикульовані амбіції, свій критичний погляд на стан армії та її розвиток і навряд міг би тихо грати на боці президентської команди. Присутність такої людини біля Турчинова - це однозначний плюс.

Присутність такої людини біля Турчинова - це однозначний плюс

В цілому нормальна така угода вийшла - розміняв безперспективну кампанію на солідну посаду в РНБО. А от наскільки довго він пробуде на посаді - залежить уже від результатів президентських, може усього півтора-два місяці.

Про якісь результати роботи у такі строки - тут узагалі говорити смішно. Тому і важко сприймати це кадрове рішення як продуктивний крок. А Кривонос поставив усю кар'єру на кін, тим паче у частини громадян 100% заробить тавро запроданця і чогось гірше. Тільки більшість сприйме це виключно як мало не підкуп кандидата, що є поверхневою оцінкою. Це політика й він зробив свій вибір. Хотілось би вірити, що добре зарекомендує себе на посаді.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі