Латвія відгороджується від Росії парканом з колючим дротом

Країни Балтії – найадекватніші. Наші головні друзі та союзники

Президент Латвії Раймондс Вейоніс звинуватив Москву в спробі впливати на Прибалтику через російське населення. Він закликав не допускати недооцінку "російського впливу" на Прибалтику.

"Багато хто дивиться російське телебачення, і російський уряд намагається чинити сильний вплив на російськомовні ЗМІ в нашій країні, запустивши там свою пропаганду. Це питання нашого майбутнього", - висловив упевненість Вейоніс. Також він звинуватив Москву у веденні агресивної політики в цілому.

Всього планується зміцнити і модернізувати 282,6 км латвійсько-російського кордону

На латвійсько-російському кордоні завершено будівельні роботи зі зведення 93-кілометрового паркану з колючого дроту. Всього планується зміцнити і модернізувати 282,6 км латвійсько-російського кордону. На ділянках, де вже встановлено новий паркан з колючого дроту, істотно знизилася кількість порушень. У зв'язку з цим було прийнято рішення про будівництво ще 100 аналогічних загороджень.

Гляньте - латиші мовчали, мовчали, а потім стартували з місця в кар'єр. Я ж кажу, країни Балтії - найадекватніші. І наші головні друзі та союзники. Там гранично ясне розуміння того, що являє собою Мордор.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі