Естонія готова першою вдарити по Росії. Це не жарт

Естонія оголосила, що може першою завдати удару по Росії на її ж території, і має достатньо сил, щоб протриматися, доки війська решти членів Альянсу не підійдуть на допомогу. У якому випадку це станеться?

Естонія готова завдати превентивного удару по Росії для захисту НАТО, якщо РФ виявить ознаки підготовки до нападу на блок. Про це заявив голова Генштабу Сил оборони Естонії генерал-майор Вахур Карус.

Перед Естонією керівництво Північноатлантичного альянсу поставило завдання підготуватися до потенційного збройного конфлікту з Росією. "Сьогодні наші ударні засоби великої дальності повністю враховуються у планах НАТО, альянс каже нам, що ми маємо подбати про певні цілі на території Росії. Саме тоді НАТО зможуть прибути до Естонії та вжити наступних кроків", - сказав Карус.

Ми повинні зуміти розчавити ворога у випадку нападу на Естонію на його власній території - де розташовані війська, що збираються атакувати

Здатність Естонії "нейтралізувати супротивника на його власній території має вирішальне значення", наголосив генерал. "Ми повинні зуміти розчавити ворога у випадку нападу на Естонію на його власній території - де розташовані війська, що збираються атакувати", - заявив він. Очікується, що армія Естонії зможе протриматися близько 10 днів у протистоянні з РФ, перш ніж у країну буде перекинуто основні сили альянсу.

Ну, що, Вова - у цю гру можна грати удвох, еге ж? У нас обмежень немає. А далекобійка - є. А шведи мають підводні човни. А на базі Амарі - "Єврофайтери". Вони кожні два тижні прямо над моїм вікном пролітають. Обліт роблять. Дивляться зверху, куди б там по вас лупнути. І в очі тобі тут ніхто не буде заглядати. Ніхто мир шукати посередині не стане. Тут ніхто не сміється і всім не начхати. Естонці тридцять років для цього працювали, як не в себе. І вдарять, не замислюючись. Не сумнівайся. Доброго ранку, найкраща країно у світі. Eesti eest surmani! Elagu Eesti!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі