Бл*дство по-українськи починається на вулиці Банковій

Коли когось треба відшмагати задля зміцнення моральності та патріотизму, то шмагають артистів. І чомусь мені так здається, що починають не з тих

У своєму блозі на сайті Gazeta.ua Аркадій Бабченко поширив текст під промовистою назвою "Бл*дство Maruv". Суть його коментаря в наступному: бл*дство – не у латексі й не у висоті підборів, бл*дство у тому, що наші поп-зірки вважають за можливе навідуватись до Москви й розважати наших убивць.

До цього коментаря Аркадія Бабченка додам іще слова Дмитра Ґордона: жоден з ізраїльських артистів ніколи не поїде з концертом у Дамаск, Катар чи Тегеран, ніколи.

Так, вочевидь, Україна – не Ізраїль. От тільки цікаво: чому?

Мабуть тому, що жоден із ізраїльських президентів не робить бізнес в Ірані чи Саудівській Аравії. Цього не роблять прем'єр-міністри та парламентарії. А опозиційні партії не беруть гроші в іранських нафтових гігантів, аби скуповувати голоси виборців. Якось у них так не прийнято.

В Україні ж ми спостерігаємо цілком протилежну ситуацію. Президент робить бізнес у РФ. Чиновники з РНБО – організатори корупційних схем, зав'язаних на ту ж таки РФ. Генеральна прокуратура вдає сліпо-глухо-німого. А опозиційна партія, на чолі з її лідером Юлією Тимошенко, на російські гроші провадить виборчу кампанію.

А коли когось треба відшмагати задля зміцнення моральності та патріотизму, то шмагають артистів. І чомусь мені так здається, що починають не з тих.

За п'ять років свого президентства Петро Прошенко, мов сифіліс, виїв клітини головного мозку, які відповідають за розрізнення добра і зла, морального й аморального, прийнятного і неприпустимого

Бабченко має рацію, називаючи наших гастролерів у Москві "бл*дями". Але він описує не всю картину. Бл*дство починається не з гримерки і закінчується не на сцені. Бл*ядство по-українськи починається на вулиці Банковій.

За п'ять років свого президентства Петро Прошенко, мов сифіліс, виїв клітини головного мозку, які відповідають за розрізнення добра і зла, морального й аморального, прийнятного і неприпустимого. Країну, яка пройшла вогонь революції, він перетворив на пробл*ядь.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі