У матчі "Атлетико" - "Ювентус" голів не буде

"Баварія" у Ліверпулі зіграє закрито

Шансів "Ліона" в матчі проти "Барселони" небагато. Можна було б говорити про певні можливості для французької команди, враховуючи недооцінку, чи важкий календар у чемпіонаті. Але цього немає. Каталонці мають знати силу "Ліона" по матчах проти "Манчестер Сіті" восени. Справи "Барси" в чемпіонаті йдуть добре. Вони будуть максимально сконцентровані якраз на Лізі чемпіонів.

Навіть якщо "Барса" зіграє невдало у першому матчі в Франції, має всі шанси зробити із "Ліоном" те саме, що свого часу із "ПСЖ" на "Камп Ноу".

Найцікавіше протистояння - "Ліверпуль" - "Баварія". Мюнхенський клуб зараз перебуває на стадії перебудови. Поки не зрозуміло, в який бік все це вийде. "Ліверпуль" має проблеми в захисті. Він повинен вирішувати їх завдяки пресингу та вдалій грі в атаці. У такій ситуації можна припустити, що "Баварія" закриється у гостьовому матчі. Тим паче, що у команди Юргена Клоппа є проблеми із останнім пасом. Тому тренеру "Баварії" Ніко Ковачу варто задуматися над тим, щоб не дати супернику простору. Чи буде додатковою мотивацією для Клоппа гра проти німецької команди? Ні. На такій стадії Ліги чемпіонів про це думають в останній момент.

Є велика імовірність зустрічі Коноплянки та Зінченка

"Ювентус" і "Атлетико" схожі між собою за стилем гри. Варто чекати протистояння без великої кількості голів. Припускаю, в Іспанії їх може взагалі не буде. Фактор Криштіану Роналду в "Ювентусі" зараз має велике значення. Португалець забиває майже кожного матчу. "Атлетико" для подальшого проходу має просто пощастити.

У парі "Шальке" - "Манчестер Сіті" вже все ясно. Є велика ймовірність зустрічі українських легіонерів – Євгена Коноплянки та Олександра Зінченка.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі