Як безкоштовно відвідати Стамбул, Доху і Сингапур

Найсмачніші пропозиції

Одним зі способів відвідати додаткову країну або місто є стоповер. Це довга пересадка до кінцевого пункту призначення під час якої достатньо часу для екскурсії містом або ночівлі. Частина авіаліній безкоштовно надають готель та екскурсії. На різних ресурсах зазначають різну кількість годин, які вважаються стоповером: від 7 до 24.

Умови часто змінюються, тому перевіряйте актуальність на офіційних сайтах авіаліній. Ось найсмачніші пропозиції.

Turkish Airlines надають безкоштовно готель та екскурсію у Стамбулі. Якщо переліт економ-класом, то можна отримати 4* готель на одну ніч. Якщо бізнес-класом - безкоштовно забронювати 5* готель на дві ночі.

Для отримання готелю пересадка повинна бути від 20 годин. При зупинці від 6 годин можна взяти безкоштовну екскурсію по Стамбулу.

Якщо переліт економ-класом, то можна отримати 4* готель в Стамбулі на одну ніч. Якщо бізнес-класом - безкоштовно забронювати 5* готель на дві ночі

Qatar Airways надають безкоштовно 4-5* готель на одну ніч в Досі. При зупинці на дві ночі готель коштуватиме 100$ (на двох дорослих і дитину до 11 років). Для отримання готелю пересадка повинна бути від 12 годин.

Окремо організовуються екскурсії Дохою за 22$ або сафарі у пустелю за 50$. Екскурсію можна взяти навіть при пересадці від 5 годин (потрібно реєструватися заздалегідь).

З власного досвіду додам, що при зупинці в готелі можна самому подивитися місто пішки або на міському автобусі.

Singapore Airlines надають 3-5* готель на одну ніч та екскурсію від 40$ в Сінгапурі. Місто дороге, тому пропозиція досить приваблива.

Якщо зупинка в Сінгапурі від 6 годин, можна безкоштовно взяти на вибір одну екскурсію (тривалість 2,5 години). Сінгапур - надзвичайно красиве місто, тому будь-яка подорож сюди варта часу.

Etihad Airways пропонують готель на одну ніч за спеціальною ціною в Абу-Дабі, а другу ніч дарують. Якщо летіти економ-класом, можна забронювати готель 3-5* за 44$ за людину, а другу ніч отримати у подарунок безкоштовно. Якщо квиток бізнес-класу, то готель надають безкоштовно на одну ніч.

При пересадці від 6 до 12 годин можна зіграти партію в гольф або відвідати басейн, заплативши 40$.

При пересадці від 6 до 12 годин можна зіграти партію в гольф або відвідати басейн, заплативши 40$

Cathay Pacific Airlines дає можливість зупинитися до 5-ти днів та взяти на вибір екскурсію по Гонконгу, якщо купувати квиток на австралійському сайті Cathay Pacific.

З Alitalia можна зупинитися до 3-х днів у Римі та при потребі залишити багаж в аеропорту без доплат.

Tap Portugal надають знижки на різні музеї та зоопарк у Лісабоні або Порту.

Також можна зробити стоповер без доплат в Амстердамі, Парижі, Гельсінкі, Рейк'явіку, Дубай, Сеулі, але проживання та розваги вже повністю нашим коштом.

Які умови стоповер?

Потрібно летіти конкретними авіалініями. Мати не акційні квитки. Зупинка повинна бути не менше певної кількості годин. Найчастіше стоповером можна скористатися лише один раз за переліт туди-назад. Потрібно заздалегідь забронювати готель або екскурсію онлайн або написати лист авіакомпанії.

Перевірте заздалегідь, чи не потрібна віза у країну, де відбувається пересадка.

Більшість авіакомпаній при бронюванні квитка надають можливість вибрати довгу пересадку без збільшення його вартості. І часто — це єдине, що потрібно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі