Дорогі кримчани, усі принади поліцейської імперії до ваших послуг

А вас попереджали

"Ласкаво просимо, Крим! Ну що, вітаю, дорогі кримчани! Раді вас бачити. І в перших рядках свого листа дозвольте привітати вас з тим, що це був останній референдум у вашому житті.

Вивчіть, до речі, ще два терміни. "КТО" - це контр-терористична операція, і "гексоген". Це важливо. Ось це по-справжньому важливо. І постарайтеся надалі уникати місць скупчення людей, вокзалів, аеропортів - вокзалів і аеропортів особливо - автобусних станцій, ринків, концертів і взагалі".

Це з мого звернення до кримчан, яке я написав чотири роки тому. Про те, що там обов'язково - обов'язково! - почнуться "теракти", було зрозуміло кожному, хто знайомий з російською дійсністю. Це було неминуче. Не зможе ФСБ пройти повз Крим.

25 років ви слів таких не чули - теракт, підрив, захоплення, заручники, невідомий вибуховий пристрій, гексоген, тротиловий еквівалент, ваххабізм, заборонена в Росії організація, екстремізм. А тепер - це ваша реальність

25 років ви слів таких не чули - теракт, підрив, захоплення, заручники, невідомий вибуховий пристрій, гексоген, тротиловий еквівалент, ваххабізм, заборонена в Росії організація, екстремізм. А тепер - це ваша реальність. Звикайте. Вивчайте. Пристосовуйтеся до нових умов життя. Усі принади поліцейської імперії до ваших послуг.

А від завтра ви ще почнете жити в режимі КТО.

Ось наступний рядок з мого листа: "Рамки будуть на кожному вході. З міліцією краще не жартуєте. Бороду постарайтеся не носити. Волосся освітліть. Кишені вивертайте і давайте себе шмонати при першій вимозі. З будинку ніколи - ніколи! - без документів не виходьте".

Вивчіть її теж. Стане в нагоді.

Ласкаво просимо в гавань.

А вас попереджали.

Вас же попереджали?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі