Українському народу не потрібна така "політична еліта"

Воюють із "неугодними", прагнуть закрити рота тим, хто каже правду

Диверсії на арсеналах, публічні заклики відомих політиків до порушення конституційного ладу, продовження відкритого грабежу країни...

Все це не цікавить Службу безпеки України, бо вона зосередилася суто на функціях політичної "охранки". Всі сили кинуто на виконання замовлень високопосадових злодіїв і зрадників, проти яких СБУ вже давно мала б розпочати кримінальні провадження. Воюють із "неугодними", прагнуть закрити рота тим, хто каже правду.

Знаю це по собі. З літа 2016 року відповідні "сбушні" підрозділи прослуховують мій телефон, перлюструють пошту. Добився відкриття кримінального провадження з цього приводу - гальмують розслідування, бо там же прямий вихід на самих себе.

Десь із початку липня цього року "організовують компру". На Миколаївщині з цією метою щільно співпрацюють із представниками місцевого криміналітету і Московського патріархату.

От і сьогодні, коли під Ічнею палає черговий арсенал, у моєму рідному селі Чаусово-2 Первомайського району СБУ спільно з затятим промосковським попом і представником миколаївського криміналітету у Верховній Раді "знімають кіно" про "агента ФСБ" і мало не убивцю в одній особі - про мене. Розказуватимуть, як я гноблю "нещасних віруючих".

В'їжджають на джипах прямо в церковний двір. А там - старий цвинтар, у тому числі захоронення померлих під час Голодомору

Бо на Воздвиження, 27 вересня, у престольне свято нашого села, полаявся з попом і причтом через те, що вони лінуються пройти лишніх 40-50 метрів, в'їжджають на джипах прямо в церковний двір. А там - старий цвинтар, у тому числі захоронення померлих під час Голодомору. По могилах їздять, розжирілі й знахабнілі, нема щоб залишити автівки за церковною огорожею.

В той же час у Росії, у співпраці із справжніми "ефесбешниками", наші "грицаківці" намагаються пов'язати рослинницький сільськогосподарський споживчий кооператив, який належить моїм дітям, із військово-промисловим комплексом РФ. Щоб звинуватити у сприянні російській агресії на Донбасі - не більше й не менше!

Як писав один відомий письменник, "кроят из блохи голенище".

Все це заради того, щоб змусити не виходити з фракції БПП, припинити боротьбу проти антинародних "реформ", ускладнити політичну діяльність. З цією ж метою не реєструють політичну партію "Рух вільних селян", яку я створив разом із селянами й фермерами ще в січні 2018 року.

Політичні партії, дійсно незалежні й такі, що справді представлятимуть і захищатимуть народ, українській "політичній еліті" не потрібні. А українському народу не потрібна така "політична еліта".

Аркадій Корнацький, народний депутат України

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі