Кубок світу – свято перекуру в російському рабстві

Бийте, розганяйте, упаковуйте. Це ж ваші закони, гівнюки

Кубок світу прекрасно демонструє, наскільки в Росії закон – повне лайно. Всі чомусь говорять, що це свято свободи. Якої до біса свободи? Це свято перекуру у вашому рабстві, друзі мої.

Ось дивіться. Алкоголь на вулиці розпивати не можна. Збиратися більше п'яти осіб не можна. Скандувати гасла, розмахувати прапорами, шуміти після одинадцятої - усе це не можна. Про проживання без реєстрації я взагалі мовчу. І не дай Боже, ходити організованою колоною Нікольською вулицею.

Усіх іноземних вболівальників потрібно було б упакувати й засудити до штрафу, до обов'язкових робіт, до адміністративного арешту. Усіх. До єдиного. Вони всі порушують російські закони.

Усіх іноземних вболівальників потрібно було б упакувати й засудити, бо вони порушують російські закони

Але ні. Начхати на російські закони. Будь-який іноземець в Росії – напівбог. Це там у себе він – сантехнік Томаш з передмістя Любліна, якому треба звести кінці з кінцями, щоб заплатити за газ і електрику. А тут він - над законом. Йому можна все.

Це потім він поїде назад до себе, і всіх цих росіян, яких розчулює зараз "свято свободи", будуть фігачити за те, що дозволяли Томашу і над чим вони проливали рожеві сльози розчулення. Розпивання спиртного на вулиці. Ага, так у тебе ще і реєстрації немає, падло?

Ви ж закони приймали. Ну так виконуйте їх. У вас натовпи порушників на вулицях. Бийте їх, розганяйте, упаковуйте, відправляйте фарбувати паркани на обов'язкові роботи. Чого язики в дупу засунули. Це ж ваші закони, гівнюки.

Цим вашим мундіалем вас принижують до такої міри, мої ліберальні друзі, що далі просто нікуди

Ось цим вашим мундіалем вас принижують до такої міри, мої ліберальні друзі, що далі просто нікуди. Вас опускають до такого рівня зневаги, що це може викликати тільки одне почуття - огиду. Вас б'ють, а потім приводять сантехніка з сусідньої країни і демонстративно дозволяють йому на ваших очах робити все те, за що вас били. Дивляться йому в рота, плескають у долоні, а коли він поїде - вас знову продовжать бити за це ж саме.

А ви як дурники радієте - о, яке свято свободи на Нікольській. О, як давно в Москві не було так добре.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі