Кримський міст – економічна санкція проти РФ, яку наклав сам Путін

Чиста імперська примха фюрера

Хочете коментар щодо путінського мосту в Криму? Будь ласка. Якщо включити мізки і відключити емоції, то варто розглядати його як економічну санкцію проти Російської Федерації, яку Путін наклав сам. Але зробив він це не тільки за власним бажанням. До прискорення і подорожчання цього космічно дорогого і економічно непотрібного проекту доклали руку кримські татари і українці, які перегородили дорогу українським контрабандним товарам з материка.

Цей міст - чиста імперська примха фюрера, без якої він обійтися не міг. Економічно міст мав би сенс, якби РФ була нормальною країною, і тоді він став би ще одним мостом між Азією і Європою, частиною великого транспортного коридору. А в ситуації окупації Криму цей міст впирається в центральний ринок Сімферополя і ворота військової бази в Джанкої. Все. Судноплавство, порушення законів та інше - це окремі питання, я власне про міст говорю.

Руки російських лівшів давно вже ростуть з дупи, про що вони самі прекрасно знають

А ще, впевнений, що його будівельники не впевнені, що він на всіх місцях встоїть. Руки російських лівшів давно вже ростуть з дупи, про що вони самі прекрасно знають. Пам'ятаю, будували трамплін до Олімпіади в Сочі. Внизу текла річка, і він поповз. І ось на подібний випадок у росіян є попи з кадилами для освячення бетонних конструкцій і росЗМІ з мудилами - для освітлення версії про "українських диверсантів", коли з мостом щось трапиться. Думаю, заготівки такої новини про всяк випадок уже лежать у редакторів пропаганди.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі