"Вата" піднімає голови

На дебільних ток-шоу - суцільні політики і політикани. А війна десь далеко

Ми дуже розслабились. Забули швидко, як все було і як починалося.

Знову квіточки до московського посольства носимо і "старі пєсні о главном" на Інтері втикаємо, і до Росії на заробітки їздимо.

І спортсмени, і артисти до ворога їздять як до себе додому. А чого? Гроші не пахнуть. А ми до них на виступи і концерти ходимо, аплодуємо.

Ну і ще один одному докоряємо шоколадом, зрадою і хто більший патріот виясняємо, і як краще олігархів розкуркулювати обговорюємо.

І спортсмени, і артисти до ворога їздять як до себе додому. А чого? Гроші не пахнуть

Хто голосніше себе п'яткою в груди стукає - той і патріотичніший, і герой. Особливо "русскаязичний" герой. Новий укрАінєц. Той, який вчора з Костроми приїхав і з української мови вивчив тільки "дай" і "бандьори праклятиє". Але вже він укрАінєц, а ви - хами неблагодарниє, свинопаси.

І вата голову піднімає, і вже не бздить, а нагліє, на телеканали преться і се*е на українців.

А війна йде. Тільки там, далеко. Ніби не у нас.

І про героїв наших уже не згадують. Якось про них, наших захисників, про загиблих і живих, тих хто творить і цементує народ, вже все відійшло на другий план, або і взагалі забулося. Як сон.

Про них мають кричати з телеекранів і нагадувати кожен день, піклуватися і допомагати. На їх прикладах мають виховувати дітей і вчити бидло бути народом.

А замість цього у нас на дебільних ток-шоу суцільні політики і політикани із вгодованими масними пиками і гладкими від підтяжок мордами міряються, хто більший патріот.

У нас - рабіновичі "вєщають" , "спасителі нації" за табуретку гризуться, і квартали "отжигають".

А воно ось так насправді. І нікуди не ділося. А чекає за дверима. Чекає на українців. Яких упосліджують і дурниками виставляють.

А як припече і полізуть знову, то хто захищати Україну буде? Ті, кого за людей не мають?

Рано забули, рано розслабились.

Ось як воно було.

Оригінал - на Site.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі