"Нате вашу мову на ТБ. Нате вашу музику на радіо"

Владі нічого запропонувати виборцям, тому розігрують національну карту

Квоти на телебаченні для української мови – добре. Тепер президент матиме ще 4 місяці до вступу закону в силу на медійне обсмоктування питання. Образ українського державника формують повним ходом. Так само, як формують образ ворога в особі проросійських сил, які рвуться до реваншу.

Пікетували Конституційний суд з вимогою визнати неконституційним "закон Ківалова-Колесніченка". Скасувати його потрібно якнайшвидше. Це треба було зробити ще 2014-го.

Соціологія показала, що владі треба ставати на бік громади

Нехай мовні квоти не вводять українців в оману. Вони не роблять честі правлячому класу. Той іде за суспільними настроями. Очевидно, на столи адміністрації президента лягла соціологія, яка показала, що владі в гуманітарному просторі треба ставати на бік громади. Інакше буде гірше.

Всі ці заходи треба було робити оразу. За них взялися лиш тепер – в рамках повернення до електорату. В рамках передвиборчої кампанії. До виборів, під час яких українців знову будуть змушувати вибирати мерзоту в другому турі. Час згадувати та виправляти свої помилки.

Владі нічого запропонувати. Деокупацію окупованих територій здійснювати не збираються. Консервують корупцію. Досягнути олігархічного консенсусу. Отже, пішла національна карта.

"Нате вашу мову на ТБ. Нате вашу музику на радіо. Тільки не заважайте нам красти та упиватися владою". Десь так.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі