Українці зламали воєнну доктрину росіян, але до кінця ще далеко

Росіяни настільки повірили у свою непереможність і здатність підкорити нас лише своєю присутністю, що український опір загнав їх у глухий кут. Але вони вчаться на своїх і наших помилках. Тож, може, і нам би не завадило?

Можемо багато сміятися з му-му, але генерала Герасимова варто іноді читати, щоб розуміти російську доктрину. В них військова операція - це фінальний етап, коли ворог вже мав повірити в свою приреченість, а коли москалі вже прийшли - сподіватися, що смерть буде швидка і безболісна.

Після своїх перших поразок росіяни оговталися і адаптувалися. Стало зрозуміло, що доктрина, заснована на досягненні рефлексивного контролю над супротивником не мертва, а досі здатна давати плоди. Просто потрібна знову ж таки адаптація, ресурси і системність.

Ми не впали одразу і ще й дали москалям тягла на полі бою. Без бравади. В нас купа проблем, але ми б'ємося і досягаємо результату. Проте, це дало ворогу стимул краще пропрацювати і усвідомити особливості суперника. І почати знову. Знову атакувати наш тил у смисловій площині.

Попри всі свої втрати і витрати, вони так само намагаються створити видимість, що вони не закінчаться. Що раніше закінчимося ми

Вони не зламали нас перед вторгненням, але продовжили спроби. Семантика нездоланності російської військової машини лише дещо видозмінилася в їхній підривній роботі. Попри всі свої втрати і витрати, вони так само намагаються створити видимість, що вони не закінчаться. Що раніше закінчимося ми. Кампанію проти поповнення української армії вони великою мірою можуть зарахувати собі в актив. Боюсь, ми не повною мірою зробити з цього висновки. Разом з тим, як би вони не атакували тил, ми маємо армію, яка б'ється. Поки є вона, є всі ми.

Я мало стежу за Курськом. Ми б'ємося за Покровськ і не хочеться мати марну надію на будь-що. Хочеться лише, щоб всі пам'ятали, що для москалів ця війна йде у парадигмі "ми або вони". Разом з тим, вони працюють над тим, щоб ми так не думали.

Куди б нас не привів цей шлях, хотілося б, щоб усі пам'ятали: якщо йти ним, то є шанс. Якщо припинити боротьбу,- то всі варіанти зведуться до глибини ями. Допомагайте армії травити паразитів, зокрема під Покровськом

Куди б нас не привів цей шлях, хотілося б, щоб усі пам'ятали: якщо йти ним, то є шанс. Якщо припинити боротьбу,- то всі варіанти зведуться до глибини ями. Допомагайте армії травити паразитів, зокрема під Покровськом. І доведіть Герасимову, що його доктрина - лайно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі