Як розуміти слова Скрипки про "ґетто"

Олег Скрипка виводить на чисту воду "діячів культури"

У чому полягає головна чеснота Олега Скрипки? В тому, що його ідентифікація, яку він публічно означив, виводить на чисту воду тих "діячів культури", котрі "мизамир". Які насправді трусяться за свої прибутки. Які хочуть зберігати доступ до російського ринку, де більше споживачів їхнього шлаку.

Вони обрали гроші, якщо простіше. Відсутність чіткої позиції по цій війні - це ко-ідентифікація себе з ворогом. А цей ворог, дозвольте нагадати, чітко сказав: "Українців нема". Саме таку реальність він собі нав'язав і буде нав'язувати її іншим.

Навіть наука вже довела, що мова впливає на світогляд

Ми є. Тому він нас всіма засобами хоче знищити та не приховує цього. Фізичне знищення, провокування еміграції, асиміляція та ментальне зґвалтування - всі методи йдуть у хід. Навіть наука вже довела, що мова впливає на світогляд. Що російська мова допомагає кремлівським пропагандистам переконувати громадян України, що їх нема. А тому їх треба вбити.

Слова Скрипки про ґетто не слід сприймати як слова однієї особи. Це бумеранг, який і так прилетів би звідкись ще. Це реакція і контрпозиція. А яка була позиція ворога? Гетто для нас. Для українців. Принаймні, поки не вдається нас здолати силою. Саме в гетто москалі хочуть бачити українську мову.

Не варто зважати на те, що про нас скажуть в Кремлі. Адже це нам точно не допоможе перемогти і з жертв стати переможцями.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі