Сирійський капкан Кремля

В Сирії президент Росії потрапив у яму, яку довго сам же і рив

По-перше, знищивши ЗМІ і почавши використовувати підпільно-гібридних "ихтамнетов", він зовсім позбавив себе можливості вести інформаційну війну. Ми поняття не маємо, що відбувається зараз в Алеппо. Незалежних джерел, які могли б розповісти, більше немає, а Рашу Тудей і канал "Звезда" ніхто більше не сприймає. Упс.

Може, там і справді самі кінчені терористи. По всій видимості, там дійсно таке ісламістське ДНР з наполовину співчуваючим, наполовину взятими в заручники населенням. Але це вже нікого не хвилює.

Образ вбивці, що бомбардує демократичних повстанців, а, головне, бомбардує дітей - відбувся. При тому, що кадри з дитиною після бомбардування, які облетіли весь світ, робив той же бородатий веселун, який буквально за кілька днів до цього знімав відрізанням голови п'ятнадцятирічному хлопцеві.

Але журналістів, які могли б розповісти про це, і яким довіряли б, Вовині дружки за ці роки повбивали, пересаджали, повиганяли, а телеканл "Звезда" про ПВК Вагнера (в Сирії діє формально незаконна російська приватна військова компанія, відома як "група Вагнера". Вагнер - позивний керівника загону, насправді ж його звуть Дмитро Уткін і раніше він служив у псковській бригаді ГРУ, за інформацією видання РБК. - Gazeta.ua) розповідати не може. Упс.

Цей капкан Володимир Володимирович налаштовував п'ятнадцять років, і ось, нарешті, він зачинився. На його подив - на його ж власній нозі.

І, по-друге - я на сто відсотків впевнений, що коли одним із рядків майбутнього звинувачення будуть бомбардування Алеппо - він просто не зрозуміє, про що мова. Як цього не розуміли ні Мілошевич, ні Саддам.

Ви не звертали увагу - які у них у всіх були розгублені нерозуміючі очі? Ні, ну справді. Людина шістнадцять років робив те ж саме. Ну, Цхінвалі все-таки далеко не так сильно був зруйнований, але таки так, "Градами" укатали - і нічого. Тельявіні (Хайді Тельявіні - голова комісії з розслідування причин збройного конфлікту в Південній Осетії. - Gazeta.ua) з'їла.

Грозний реально перетворювали в Сталінград і - нічого. Пофіг на мирняк. Дебальцеве прасували - і нічого. Десяти наближеним заборонили в'їжджати в США.

Горі касетними бомбами проорали - і хоч би що. Більше того, американці самі Югославію, Фаллуджу "оприходували", взагалі в Іраку шістсот тисяч чоловік убили, фосфорні бомби, бетонобійні бомби - все йде тільки в дорогу, а тут раптом на якомусь драному Алеппо світ взяв та й клином зійшовся. Чому?

А тому, Володенька. Попереджали. Всі попереджали.

Ах, ці наївні невинні нерозуміючі очі диктаторів над зав'язаним вузлом на шиї...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі