У Лондоні Путіну вручили чорну мітку

Високий суд Лондона заявив про ймовірну причетність президента РФ Володимира Путіна до вбивства співробітника ФСБ Олександра Литвиненка

Новина, яка сьогодні, умовно кажучи, підірвала Кремль. Високий суд Лондона заявив про ймовірну причетність президента РФ Володимира Путіна до вбивства співробітника ФСБ Олександра Литвиненка. Заяву судді Роберта Оуена про високу ймовірність причетності до даного злочину Путіна і глави ФСБ Миколи Патрушева на дипломатичній мові варто розглядати як пред'явлення "чорної мітки". Крім того, навіть сам факт згадки у судовому засіданні прізвища лідера іншої країни може призвести до серйозного дипломатичного кризі, аж до розриву дипвідносин.

"Найрозумніші" вже починають розповідати, що нічого цей суд із Путіним зробити не здатен

Таким чином, рішення британського суду говорить про те, що тиск на РФ і Путіна зросте багаторазово, тому факт таких звинувачень свідчить про серйозне ослаблення Росії на міжнародній арені. Сам факт причетності Путіна і Патрушева до вбивства Литвиненка раніше був переконливо доведений у бестселері "ФСБ підриває Росію" (якраз його дочитую). За чинним міжнародним правом, Путін не може бути притягнутий до відповідальності, допоки залишається на посаді. Але розплата неминуча в будь-якому випадку. Особливо якщо враховувати, що маємо справу з неупередженою британською Фемідою. "Найрозумніші" вже починають розповідати, що нічого цей самий суд із Путіним зробити не здатен. Розумникам можу сказати тільки одне: всьому свій час. А хватка у англосаксів залізна.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі