Відучора в Росії встановлено ассадівсько-саддамівський режим. Офіційно

Після того, як режим офіційно переходить до політичних репресій, у нього залишається тільки два варіанти - або опускати залізна завіса і відправляти країну в ГУЛАГ, перетворюючи її на Північну Корею (що, втім, лише віддаляє підсумок, але аж ніяк не змінює його), або - завалитися. А оскільки побудувати ГУЛАГ вони не в змозі (ті, хто захоплять владу на руїнах після них - ось ті так, ті будуть спроможні, а ці - ні) - то варіантів просто не залишається. Майбутнє цього режиму відтепер визначено.

Від посадки Ільдара я перебуваю в стані холодної крижаною люті. На жаль, я не можу сказати ті слова, які хочу зараз сказати. У мене просто немає стільки мужності - намагатися достукатися до рабів, які закоханими очима ловлять божу росу свого царя, як це намагався зробити Ільдар. І як це намагається зробити Володимир Іонов. Якого теж судять сьогодні. За тією ж статтею. І Марк Гальперін, на якого теж порушено справу за цією ж статтею. І Іра Калмикова. Владу цю я ненавиджу. А решта ... Та й хрін з ними. Подобається їм - та й хрін з ними.

Але один момент позначити все ж хочу.

Раніше вони саджали з формально кримінальних справах. Олег Навальний за фактом узятий у заручники - але формально він ніби як шахрай. В'язні Болотної - за фактом політичні в'язні, але формально ніби як завдали шкоди співробітникам поліції. Олексій Гаскаров - за антифа та хімкинський ліс, але формально ніби як за насильство щодо представника влади. І так далі.

Режим Путіна - відтепер є режимом, де є ОФІЦІЙНІ ПОЛІТИЧНІ РЕПРЕСІЇ

Тобто всі свої політичні посадки вони раніше завжди маскували під кримінальщину.

Ільдар - перша людина, офіційно посаджена за участь у мітингу.

Тобто.

Росія - тепер країна, в якій є офіційні політв'язні.

Режим Путіна - відтепер є режимом, де є ОФІЦІЙНІ ПОЛІТИЧНІ РЕПРЕСІЇ.

Де одна людина вже засуджена за вираження своєї думки, одного судять прямо зараз, і ще двоє чекають на суд.

Таким чином, відучора режим Путіна більше НІЧИМ не відрізняється від режимів Хуссейна, Каддафі чи Асада.

У всьому іншому цей режим і так особливо не відрізнявся - війни, вбивства, окупація, узурпація, теракти, вибухи літаків, зброя невибіркового ураження по мирному населенню та ін. - Але вчора було подолано і останню формальну відмінність. Державні політичні репресії.

І закінчить цей режим так само. Це просто зумовлено історично. Це політичний і соціальний закон. Після того, як режим офіційно переходить до політичних репресій, у нього залишається тільки два варіанти - або опускати залізна завіса і відправляти країну в ГУЛАГ, перетворюючи її на Північну Корею (що, втім, лише віддаляє підсумок, але аж ніяк не змінює його), або - завалитися. А оскільки побудувати ГУЛАГ вони не в змозі (ті, хто захоплять владу на руїнах після них - ось ті так, ті будуть спроможні, а ці - ні) - то варіантів просто не залишається. Майбутнє цього режиму відтепер визначено.

І мені б дуже хотілося, щоб і ООН, і ЄС, і Генасамблея, і ПАРЄ, і Рада Безпеки, і Європарламент, і Єврокомісія і інш. дуже б звернули увагу на цей маленький, але дуже важливий факт при розробці своїх подальших стратегій

Так ось. До чого я, власне.

Відучора в Росії встановлено ассадівсько-саддамівський режим - офіційно.

І мені б дуже хотілося, щоб і ООН, і ЄС, і Генасамблея, і ПАРЄ, і Рада Безпеки, і Європарламент, і Єврокомісія і інш. дуже б звернули увагу на цей маленький, але дуже важливий факт при розробці своїх подальших стратегій - із санкціями, коаліціями, списками, спільною участю, правом вето, військовим співробітництвом, самітами, мораторіями і так далі.

Ну і сподіваюся, той факт, що вчора в Росії активіста Ільдара Дадіна засудили до трьох років позбавлення волі просто за пікети з плакатами, зіграє свою безпосередню роль як на терміні перебування при владі депутатів Сидякіна, Красова і Зотова - авторів цього законопроекту - так і на стані їх фінансових рахунків, нерухомості і можливостей пересуватися світом. Так само як і судді Басманного суду Наталії Дудар, яка відправила вчора людину за грати за висловлення своєї думки.

Володимир Володимирович. Коли будете сидіти в бункері і думати - як же воно, блін, так вийшло на фіг? - Щось своє окреме спасибі за внесену в прискорення байки лепту можете сказати саме ось цим чотирьом.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі