Євромайдан - революція гідності – реформи

Євромайдан: "Хто не скаче,той москаль", "Чемодан,вокзал,Росія", "Yes – ЄС"

. Виконано і перевиконано усі вимоги: скачуть лише патріоти, асоціацію з ЄС підписано, москалів вигнано не лише з чемоданами,але й із їхньою клятою москальською землею.

Революція гідності: "Знищити злочинну владу олігархату", "Януковича геть", "Злочинця Леніна геть", "Юлі волю".

Виконано: Юля на волі,та вже й без впливу, злочинну владу олігархату замінено на праведну владу олігархату, Янукович сам гетьнувся, Злочинцю Леніну влаштували ленінопад .

Найпереконливішими наслідками революції гідності є: поділ українського народу на колорадо – сепаратисто - терористів та патріотів України. Перші мають бути знищені другими. До перших апріорі зараховано мільйони пенсіонерів,певно як свідків "совкого злиденного й гнобленого життя". Одночасно має ковтатися піплом гасло про єдину Україну. Певно після знищення першої категорії українців.

До перемог революції потрібно зарахувати вдосконалення теорії Сталіна про ворогів. Сталін висунув теорію про "ворогів народу", патріоти її вдосконалили – і вже дивись – "вороги України". Що зводиться до – вороги нової - праведної державної влади.

Реформи

Як піплу й було обіцяно – реформи почалися відразу – завирувала люстрація, виплекано нових героїв ( дійсно герої, адже голодувати по 90 днів навіть Ісусу Христу не вдавалося), збільшено в 2,5 рази армію і ,відповідно до цього, прості ті,що скачуть стали більше й податків сплачувати,мародерство навіть експропріацією не називають(певно забули,що існує таке гарне іноземне слово) – просто їздять на мерседесах Януковича.

Ціни на все (окрім людського життя) ,як стрибунці й вимагали, впевнено йдуть до європейського рівня. Гасло ""Yes – ЄС", як таке,що втратило актуальність, трансформувалося у "Врятуй, МВФ".

Усі ці досягнення прогресують на фоні нової "гібридної"(це значить – такої замаскованої,що навіть сама ЄС не знає,що то таке) війни проти????

Щоб дізнатися – варто було б запитати США? Але рабовласники ніколи перед своїми рабами не звітувалися. Хіба що Бог пошле нам нового Спартака, або хоч нового Сірка.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі